Denne mobiltelefonene må vel sies å være den det har vært mest snakk om på veldig lenge for å si det mildt. Apple kan markedsføring, og det er det dette er. 

– Apples storsatsing på telefoner med teknologisk ferskvare på høyt nivå, har hatt uventet stor kamp fra sin største konkurrent Samsung. Allikevel skal «alle» ha iPhone 5 når denne kommer på markedet fordi den nå har blitt snakket om i over et år blant alle som vet hva Apple er, og det er mange.

– Det var knyttet enorme forventninger når en hel teknologi-verden og alle oss andre trodde at Apple skulle lansere iPhone 5 i oktober 2011. Da ble det heller en oppjustering av velkjente iPhone 4 som ble til 4S.

– Som kjent så er det smart å være tålmodig, og nå ser det endelig ut til at den meget mye myteomspunnede iPhone 5 kommer på markedet, om du har vært tålmodigheten selv eller ikke.

Forventningene er enorme.

Personlig ble jeg litt skuffet over 4S telefonen, og valgte heller Samsungs flaggskip SII Galaxy. Et komplett produkt som har alt. Her har SIII allerede vært på markedet en stund.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hsEUBLIJvmE[/youtube]

Som selskapets velkjente strategi så er hemmelighold rundt hva som faktisk skal skje og når, et av de største salgtriksene Apple har brukt gjennom mange år, så også denne gang.

Sannsynligheten er stor for at du kommer til å kjøpe denne telefonene, og at det kommer til å ligge svært mange iPhone 5 under juletreet når den tid kommer.

– Men om du tror at du nå bare kan logge deg inn på http://www.apple.com/ og lese av hjertens lyst om den myteomspunnede telefonen, som alle har hørt om, men bare noen få har sett- så tar du feil.

Det står ennå ikke et pip om iPhone 5, man vet bare at den kommer. Snart.

Skal du bytte ut din gamle slitte telefon og legge noen inn noen «laken» for å få den mobiltelefonen alle snakker om, når den kommer?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
HALLO BELIEBERS! Justin Bieber billetter kan du få gratis- trekkes fredag 20. juli kl 1800

VARGAS12.COM GIR BORT TO BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER 17. APRIL 2013!! DETTE ER BILLETTER SOM IKKE ER SPONSET AV ARRANGØR,...

Bruce Springsteen til Rådhusplassen 22. juli!

Gode nyheter for alle Springsteen fans, han skal som kjent spille i Oslo 21. juli, og nå er det klart...

Lukk