Snart din tur – kø, kø og kø! Enten det er langs islagte veier, i stappfulle handlesenter eller på vei til sentrum for å gå fra butikk til butikk. Julehandelen er et kaos, et mas og en tid du bør smøre deg med tålmodighet, fordi køene er både lengre og tregere enn i fjor.

Enda flere gode grunner til å gjøre unna julegavehandelen på nett altså, eller gjøre innkjøpene i god tid før desember, men det løpet er jo kjørt.

Lest? Rema eller KIWI? Kjedene desperate etter din julehandel 

Du har sagt ja til å be svigermor julaften, tante Britt og hennes nye kjæreste Kjell kommer også, han som har høy promille gjennom store deler av desember, og du behøver nok tid til å få maten i hus. Da tenker du kanskje å reise til nærmeste billigbutikk? Men du må ikke det, fordi det i 2017 lar seg gjøre å få bragt maten helt fram til døra.

Snart din tur – kø, kø og kø!
Til og med julenissen handler på nett Foto: Dinero.no

Julegavene, som du enda ikke er ferdig med å få i hus, kan du med stor fordel handle på nett. Tilbudene er bedre, prisene er lavere og du slipper å stå i kø, slipper å bulke bilen og du får de fleste leveringene rett hjem i postkassen.

Snart din tur – kø, kø og kø!

Å handle på nettet hos seriøse aktører har utelukkende bare fordeler med seg, du har full retur-rett og åpent kjøp i 30 dager. Du kan handle på kreditt og dermed betale på nyåret, samt at du slipper å høre den grusomme julemusikken i handlesentrene – som er i spedd en hel drøss med dårlig reklame.

Lest? Julegavehandel på nett?

Med klok netthandel gjør du unna julegavehandelen i en fei, du slipper også å høre på hysteriske mødre i fistel, kjefte på masete, sultne og slitne barn. Og du slipper å sloss om de beste produktene i de butikkene hvor kaoset er komplett. Trøste deg med at det blir verre i handlesentrene og i butikkene jo nærmere julaften du kommer.

Når du endelig har tatt til fornuften og sitter der med Macen på fanget, noe godt i glasset og fyr på peisen, kan du med fordel bruke kredittkortet ditt når du handler.

Ikke la deg lure til å kjøpe noe du ikke har beregnet i ditt budsjett. Når du handler hjemmefra, sparer du nemlig en hel del på alle de impulskjøpene du ellers ville ha blitt fristet av – til og fra sentrum eller kjøpesentret.

Når julefreden senker seg, tante Britt og Kjell har endelig reist hjem julaften og du sparker av deg skoene, legger bena på bordet og takker høyere makter for – netthandelen. Vel bekomme.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mer SEX i 2018?

Mer SEX i 2018? Uansett om du er i et forhold med en partner eller trives best som singel, kan...

Nettdebatten hardner til

Nettdebatten hardner til. Når menn ønsker å ytre seg i sosiale medier, i nettdebatter eller via Facebook har språket lett...

Lukk