Tre mennesker er døde i trafikken i Sverige pga ekstrem-vær. Sveriges største flyplass, Arlanda er stengt, kollektivtrafikken står bom stille og hundrevis av biler står spredt ut av veiene over alt. 

Det er et fullstendig kaos i følge det svenske politiet.

Det har snødd kraftig i to dager og det er mye vind over store deler av Sydlige Sverige.

Veitrafikksentralen og politiet i Sør Norge melder om svært glatte veier på store deler av Sør og Østlandet. Om noen få dager kommer snøen her også.

SJ, Sveriges Jernbaner melder om at mange tog som ikke kommer fram og som dermed blir innstilt. Ingen tog går i sentrale Stockholm.

– Aftonbladet.se har vært i kontakt med redningsbiler som har mer enn hundre biler på vent, som ikke kommer av flekken. Mange påstår at de aldri har opplevd maken til vær og føre forhold.

– Foreløpig er det ingen snømengder å snakke om i Sør Norge, men det er på vei. Allerede om et par dager vil det komme snø. Mye snø. Da er det nok vi nordmenn som bør la bilen stå.

– Skal du til Sverige så bør du absolutt sjekke de rådende forhold rundt din situasjon . Sannsynligvis kommer du ikke fram uansett hvor du skal. Beregn god tid og bruk varme klær og gode sko ,du må regne med å måtte gå.

Vinteren kommer med overraskende snø og glatte veier hver eneste vinter, det er et paradoks at det første snøfallet alltid skaper kaos.

Her er vi nordmenn faktisk ikke noe bedre enn svenskene.

Se livebilder hos Aftonbladet her.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julesentralen gir håp for de som gruer seg for en ensom Jul

Norges største avis har i samarbeid med Røde Kors laget et opplegg som ser ut til å gjøre julen lysere for...

Norsk Tipping har nå kommet med LIVE odds på sine spill

Enkelt forklart betyr det at du kan spille på kamper det være seg hockey, håndball, eller fotball, og både norske og...

Lukk