Er offesielt et par et at kongeparet har godtatt vakre Sofia som Carl Philips kjæreste. Kanskje det blir enda et staslig royalt bryllup i Sverige om ikke lenge.

Det var da nakenbilder av den tidligere Paradise Hotel-deltageren ble spredt på spanske nettsider, at Kongehuset brøt tausheten om Prinsen og Sofias Hellqvist (25) forhold.

– Dessverre finnes det personer som utnytter forholdet hun har med prins Carl Philip, sier hoffets pressesjef Nina Eldh til Aftonbladet.

Nakenbilder

Bildene ble publisert på en spansk side om Europas kongehus og har spredt seg ytterligere. På grunn av Sofias fortid har det lenge sirkulert lettkledde bilder av 25-åringen, men det er først de siste dagene at nakenbildene er offentliggjort.

Det var i januar i år at romansen mellom Prinsen og modellen ble kjent, og siden har de blitt observert sammen ved flere anledninger.

Den tidligere realitydeltakeren og modellen har vært sammen med Victorias bror, prins Carl-Philip (31), siden i vinter. Forholdet har vakt mye skriverier på grunn av Sofias fortid.

Selv om hun de siste årene har studert og nå jobber med den veldedige organisasjonen Project Playground i Sør-Afrika, trykker herrebladet Slitz nye sexy og avkledte bilder av Hellqvist.

      

Skjønnheten vil kle rollen som prinsens kjæreste veldig godt med sitt mørke hår og sexye utseendet. Og vil konkurere med prinsesse Madeleine om å være den vakreste prinsessen i Sverige, om det skulle bli bryllup med Carl Philip. Ikke noe lett valg å bedømme…

kilde vg.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10043739

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lurer du på å ta opp boliglån?

  BOLIGLÅN ER DYRT- VELG RIKTIG BANK Det er svært mange banker med forskjellige priser, typer og tilbud på boliglån....

Sofias Hellqvist og prins Carl Philips

  Er offesielt et par et at kongeparet har godtatt vakre Sofia som Carl Philips kjæreste. Kanskje det blir enda...

Lukk