CopyrightVidarKolstad.jpg

Går du inn i oppgaven med hud og hår så er sjansen stor for at du ikke lykkes, du prøver rett og slett for hardt.

Spør ufrivillige barnløse par, som har prøvd alt for å bli foreldre. Bena opp etter veggen rett etter inseminasjon, gjort alt etter bok og vel så det.

Nope! Ikke antydning til befruktede egg i en mils omkrets. Legger man hele befruktnings-hysteriet på hylla et par uker, PANG!! Der satt det en befrukting rett i sikringsboksen gitt!

 Det sitter som sagt mellom øra. Det meste sitter der.

– Du tipper i Lotto fordi du vil bli rik, fet og lat så du slipper å jobbe for føden. Det er ikke like lett som å få  kvinnens egg befruktet. Men noen vinner, og det er nok for at du og jeg svir av flere tusen kroner i året på et spill det er 1: 13 millioner ganger sjanse for å vinne. Det er jævlig dårlige odds. Åkke som, vi drar kortet og venter på telefon fra Hamar. Hadde vi bodd oppe i Verdal så…

Strekker du deg langt for å gjøre andre lykkelig, så er det nøkkelen til egen lykke…

Vi går rundt og higer etter lykke som «Gollum» higer etter Ringen i filmtrilogien «Ringenes Herre»  basert på bøkene til J.R.R Tolkien.

Det er viktig å ha det bra mentalt og fysisk. Det er det materealistiske, mye penger, den perfekte kroppen og den perfekte lykke som mange kommer til å bli skuffet over å ikke oppnå, jeg vil sette fokus på.

Er man ufrivillig barnløs, så er det en selvfølge at man gjør alt man kan for å bli foreldre. Fordi det å være foreldre er en av de viktigste oppgavene og meningene med livet.

Å vinne i Lotto, få den perfekte kroppen, den perfekte kjæresten, og alt det andre jaget etter perfekt lykke, spiser deg opp innvendig, ødelegger parforhold, og gir mange mennesker mental ubalanse.

– Vi mennesker ønsker å bli lykkelige. Vi jakter på lykken. Selvfølgelig. Men nyere forskningsresultater viser at lykken, slik vi har kjent den, ikke nødvendigvis er et godt mål for det gode liv. Lykkefølelsen stiger jo mer penger vi har, viser forskningen – men bare hvis vi spør det huskende selvet. Hvis vi spør om hvordan vi faktisk har det i øyeblikket, viser det seg at mer penger ikke kan øke lykken ytterligere, dersom årsinntekten din er på en halv million kr. eller mer.

– Vi mennesker er av vår moderne og materealistiske tid vant til å søke etter nyere bil, en større TV, flottere kjerring. Nei, kanskje ikke det, men det er viktig for mange å se bra ut da. Og helst ha et minst like stort hus, og like stor hage som naboen. Hører du et dårlig rykte om deg selv eller din familie så kaster du deg på telefonene til nærmeste krisepsykiater ,tenk at noen kan si noe negativt om deg og dine…

So what!? Gi heller naboen noe skikkelig å snakke om, elsk i hagen deres eller noe!

Man er sin egen lykkes smed. Senker man kravene i ett med skuldrene, og tar til takke med det man har, så blir man fornøyd med mindre.

– Våre barn er verdens viktigste og vår alles framtid. Det er også viktig for de fleste foreldre å ha lykkelige og fornøyde barn. Det er selvsagt en utfordring. Derfor er det veldig viktig å lære barna så tidlig som mulig at man ikke kan få alt man peker på, men setter pris på det man får.

– Jeg har opplevd å vært sammen med barn på julaften som fikk så mye julegaver at de ikke orket å pakke opp alle gavene. Og jeg har opplevd å være sammen med barn på julaften som gråt av glede for de to julegavene de fikk.

Hvem av ungene hadde den mest minnerike og lykkelige julaften?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=howI6o_oBO0[/youtube]

Vargas

Kilde

http://www.expressen.se/halsa/1.2561652/behall-semesterkanslan

Aftenposten.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blind vold- å beregne konsekvensene etter slaget er umulig

Blind vold- å beregne konsekvensene etter slaget er umulig. De aller fleste som utfører blind vold er berusede unge menn...

Lærere- slutt å mobbe dine elever!

Lærere- slutt å mobbe dine elever! Skremmende mange elver kommer med historier om at de mobbes av en eller flere...

Lukk