Søknadsskjema for Farmen 2018 her! Nå har du sett på Farmen i hele høst og du føler at dette er noe for deg, og du vet du kan makte 11 uker hjemmefra for å vinne. Da bør du sende inn din søknad nå, skjema finner du her.

Her er søknadsskjema! 

Å vinne bil og hytte, bør ikke være den eneste forutsetningen for å sende inn søknad til å bli en av 14 deltagere. Du bør komme med konkrete eksempler på hvorfor TV2 skal velge nettopp deg, blant ca 6000 andre søkere.

Har du noe helt konkret som skiller seg ut i mengden av andre søkere, bør du fremheve dette i søknaden. Er du hundevisker, synsk, heks, troll, tryllekunstner, Norgesmester i melkespannkasting, kjerring-bæring eller spiller Beethoven på sag – alt er av interesse.

Skille deg ut i massene bare.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Denne kan du filme med mobilkamera.
Hvis du søker sammen med noen, må de selv fylle ut og sende inn en egen søknad.

Farmen spilles inn over 11 uker sommer/høst 2018.

Søknadsfrist er 01. april 2018.

TV2.no

Søknadsskjema for Farmen 2018 her!
Her er de 14 som gjorde mer enn mindre ut av seg på Farmen 2017 Foto: TV2 underholdning

Søknadsskjema for Farmen 2018 her!

Tåler du ikke å bo tett på folk, hater svettelukt og dårlige manerer, må sove alene og ha det både stille og mørkt når du sover – er ikke Farmen-deltagelse noe for deg.

Tåler du derimot å gå sulten over lang tid, er psykisk forberedt å være hjemmefra i 11 uker gjennom sommer og høst, elsker å stelle med dyr, tåler å bli kjeftet på og bo tett på vilt fremmede uten tilgang til dusj, PC og vennene dine – bør du selvsagt sende inn din søknad med det samme.

Farmen 2017 har vært et sirkus, hvor vi har stiftet bekjentskap med en rekke personligheter, hvor det sitter igjen tre verdige semifinalister i Eunike, Amalie og bonden sjøl, storfavoritten, Halvor. Fra Østerdalen.

Nå er det vel på tide å gjøre drøm til virkelighet ved å søke selv? Du får sannsynligvis en opplevelse for livet. Venner for livet også.

Problemet for mange, som ønsker mer enn noe annet å få oppleve Farmen fra innsiden, er å bli plukket ut til å få delta. Derfor bør du legge din flid i å skrive en søknad som skiller seg ut, men den må åpenbart være sann, være om deg og gi et godt bilde av hvem du er.

Er du vinneren av Farmen 2018, bør du tenke over hvilken status du sitter igjen med, foruten en premie verdt 1,2 millioner kroner, er navnet ditt på alles lepper, og tryne ditt på alle førstesider i rikspressen og på TV.

Du blir sakte, men sikkert kjendis. Tåler du det, bør du søke!

Hvem tror du vinner Farmen 2017?

Her er søknadsskjema for Farmen 2018!

Kilde: TV2.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mourinho mot Pep – United mot City

Mourinho mot Pep - United mot City. Søndag 10.desember stilles verdens fotball-fokus mot Old Trafford og den røde delen av...

Bekymret? Vil du ha trøst?

Alle kan huske å ha kjent på følelsen av bunnløs fortvilelse, sorg, angst og bekymring med jevne mellomrom. Bekymret? Vil du ha...

Lukk