Søknadsskjema forEx On The Beach“, her! Drømmer du om å ha sex på TV, bli ekte kjendis, bli rik, berømt og ettertraktet, da bør du melde deg på Norges største rølpe-serie, siden Paradise Hotel så dagens lys.

Her finner du søknadsskjema!  

Du må selvsagt være fylt 18 år, når du søker, og i følge Rubicon som produserer denne serien, er det viktig at du tør å filme deg selv. Utseende er fortsatt viktig, men det betyr ikke at du kan være både chubby, sexy, lang eller tynn – de som lager TV, må bare få vite litt om deg på forhånd. Søknadsskjema for Ex On The Beach her!

Her er litt mer du bør vite:

Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre unge single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing.

Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved et par bra bilder tatt i år og gjerne en liten video av deg selv.

Rubicon TV

Lest? Farmen utfordrerne setter fyr på teltet …  

Norges nyeste reality har satt sinnene i kok, jenter i sin beste alder har sex med flere samtidig, i beste sendetid, foreldrene setter fyrstekaken på tvers – adri før har sæden flommet så ettertrykkelig på TV som i 2018. Dessverre vil mange si. 

Søknadsskjema for Ex On The Beach her!

Hva er god underholdning og hvem er denne underholdning for, er det kanskje noen som spør seg? Vi har ikke annet godt svar enn at, dette vil de unge ha mer av. Faktisk er det flere deltagere til Paradise Hotel og Ex On The Beach, enn det er til opptak på norske høyskoler. 

Ups! Kan det bety at norsk ungdom, de tidlige voksne i tjueårene, heller vil drikke, pule og krangle, enn å skaffe seg en viktig utdannelse? Eller lar det seg gjøre å kombinere disse. 

Pule og drekke først, studere etterpå når kjendis tilværelsen er et faktum? Uansett, her har du i hvert fall sjansen til å bli Norges neste horebukk eller kjendis-hore. Søk nå!

Ex on The Beach kan du se på TVNorge, eller hver eneste dag på D-play.

Her finner du søknadsskjema!  

Kilde: VG.no

Vargas 

Pin It on Pinterest