Du har jo sunget så lenge du kan huske, men ikke for andre enn de aller nærmeste, i badet og på vei til skole, trening eller jobb. Hvorfor ikke la drøm bli til virkelighet? Verdens største sangkonkurranse er snart i gang på TV2 – meld deg på her.

IDOL er digert og de fleste vinnerne har alle forutsetninger til å forbli en stjerne, enda vi vet at det ikke automatisk er slik. Du må være talentfull, ha gode folk rundt deg, treffe på første forsøk, etter at TV2-kameralyset slukker og selv da, er det ingen garanti for at du lykkes.

Fyll ut søknadsskjema etter beste evne og spill inn eller last opp en video der du viser frem din stemme.
I videoen ønsker vi å se en ærlig og uredigert opptreden som viser din personlighet og talent. Svar utfyllende og ærlig på hvert spørsmål i søknaden slik at vi får et inntrykk av hvem du er!

Aldersgrense: søker må ha fylt 16 i løpet av 2018.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Castingteamet, IDOL 2018 – TV2

Musikkbransjen er tøff, nådeløs og har mange fallgruver og bitre sjeler etter seg, som ikke har fått drømmen i oppfylles. Men, skitt au, det bør jo selvsagt ikke stoppe deg for å forsøke å nå dine hårete mål og gigantiske ønsker, om å nå stjernehimmelen.

de tre dommerne og ny  programleder Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Se på Kurt Nilsen, som ble Norges største stjerne, nesten over natten, for femten år siden. I dag er han en internasjonal megastjerne, med millioner på bok og fans over hele kloden. Du kan bli den neste IDOL-stjernen, men da bør du søke allerede nå. Snart er IDOL-sirkuset i gang i en by nær deg.

Tenker du over hvor mange artister du kan navnet på, som har imponert deg og gitt ut egenprodusert musikk, på bakgrunn av sin deltagelse i nettopp IDOL – finner du mye talent og begavede musikkfolk.

De fleste kjenner konseptet IDOL, der man kommer inn som ukjent og nervøs deltager, skal forsøke og imponere dommerpanelet, ofte A cappella, men du kan få ha med deg et instrument – der du raskt får beskjed om du er god nok til å bli med videre, eller ikke. Skummelt? Ja, men det blir verre – vær du sikker.

Nytt for den 15. sesongen av IDOL på TV2, er at det kun skal være tre dommere. Det er agent og produsent, Gunnar Greve, som mange kjenner fra før. Nye dommere er Madcon-vokalist, Tshawe Baqwa og manager for selveste ‘Karpe Diem‘, Silje Larsen Borgan.

Ny programleder denne sesongen, er smellvakre Katarina Flatland (28) som de siste årene har vært «Kirsten Giftekniv» i programmene «Jakten på Kjærligheten» og «Sommertid» – begge sendt på TV2.

Å nå sine største drømmer kan koste deg for mye, men er det viktig nok for deg, og du virkelig vil forsøke å se hvor langt du faktisk kan nå – bør du åpenbart forsøke. Du har ikke annet å tape enn stolthet, hårete målsetninger, og å bli utskjelt på norsk TV i beste sendetid.

Er du derimot god nok, vinner du.

Lykke til!

HER FINNER DU SØKNADSSKJEMA!

 

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Midtbanespilleren!

Midtbanespilleren! Fotball er elsket av mange og mange har en mening om det meste rundt både lag og spillere. De...

Priskrig på lettbrus!

Kiwi bommer grovt når de drar helsegevinst-kortet som argument for at de starter priskrig på lettbrus. En priskrig som ikke...

Lukk