Søknadsskjema for Paradise Hotel 2016! Paradise-Audun i trøbbel! Paradise Audun, selveste Lorden er i hardt vær om dagen.

Spesielt etter at han har blitt kjent som Norges nye riksklyse, på Norges største rølpe-TV-reality, nemlig Paradise Hotel.

Audun Dromnes Sørseth (23) har vært i krangel med med flere av deltagerne underveis på hotellet – både i fjor og etter at han overraskende kom tilbake i år, noe som kulminerte med at mange deltagere ble grinete.

Nylig ble Lorden kastet ut av en fest på Bislett, hvor Findings-festvalen ble holdt. Det skal ha vært en disputt mellom Sørseth og DJ-Broiler, som var årsakrn til at reality-kjendisen ikke fikk feste videre, skriver VG.no

Søknadsskjema for Paradise Hotel 2016! Paradise-Audun i trøbbel!

Den festglade hissigproppen fra Averøy ved Kristiansund, lever herrens glade dager i Tigerstaden, og tror fortsatt at hele verden sentrer om ham.

Når Paradise-lampene slukner, vil den faktiske hverdagen slå den unge mannen mitt i ansiktet med et sjokk. Slik er det for de fleste som har for høye tanker om seg selv og sin egen person.

P3-Kristine hadde, Audun Dromnes Sørseth som sin drømme-Paradise deltager, men hun «slo opp» i dag, he he! Lorden har sikkert hatt bedre dager. Når man mister gangsynet og ikke har egen dømmekraft, kan virkeligheten bli nådeløs.

Det er en ting å si, bruk hue før du åpner kjeften. Ellers kan du bli overrasket når du gaper over for mye, og biter deg selv i halen. Ydmykhet, og respekt for andre mennesker, bør være like viktig selv om navnet ditt er å lese i avisa, eller blir sagt på TV.

Vinnerne av Paradise Hotel 2015 var det som senere ble et kjærestepar, Martine Sjøhaug (21) og Pierre Olsson (21). De deler premiepengen  på 300.000 kroner. 

Er du den kommende vinneren av Paradise Hotel 2016?

Da bør du følge godt med på Vargas12.com i tiden som kommer, søknadsskjema for neste sesong er her allerede. TV3 har senderettighetene til Paradise Hotel for norske TV-seere. Samme kanal hadde også rettighetene til Robinson, men solgte den til TV2.

Vi sier ikke at det samme skjer med Paradise Hotel, men vi sier ikke at det ikke skjer heller …

Følg med!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Arsenal-legende aktuell som Manager for Newcastle!

Selveste Patrick Viera, skal  være i samtaler med styret på St James' Park og eier Mike Ashley. Noe mange Newcastle-fans...

Tynn og pen eller fet og stygg? Veier du mer enn 50 kg, hold deg hjemme!

Tynn og pen eller fet og stygg? Veier du mer enn 50 kg, hold deg hjemme! Dessverre er dette setninger...

Lukk