Blir du neste års største TV-kjendis? Da er kanskje Paradise Hotel din type reality-serie bli kjent fra? Hva er galt med å sprade full i badetøy i 12 uker? Dette kan jo bli ‘one in a lifetime experience’ for deg.

Her er søknadsskjema!

Selvsagt bør du melde deg på – men før du kommer så langt, er det et par kriterier TV3 ønsker at du tar stilling til:

Før du starter er det viktig at du har funnet frem bilder av deg selv. Noen halv-nære bilder fra skuldrene og opp og noen i helfigur

Det er viktig at du tar deg god tid og svarer så utfyllende og ærlig som mulig. Husk at dette er førsteinntrykket vi får av deg:)

Har du problemer med å få lastet opp bilder eller har spørsmål om søknaden ta kontakt på paradise10@mastiff.no

TV3.no

Lest? Onanerer dere samtidig?

Triana Iglesias er heldigvis programleder for Paradise Hotel 2018

Hotellet hvor reality-serien spilles inn, er et meget eksklusivt leilighetskompleks, egentlig så langt unna et hotell man kommer. Men TV3 ønsker å holde på konsept navnet, og at det er et paradis, er beskrivelsen på Mexico verdig.

Du vil få opplevelser du ikke en gang har hørt om var mulig, du kan risikere å møte ditt livs store kjærlighet, eller kanskje en venn eller venninne du vil beholde resten av livet. Nå er tiden inne for deg.

Lest? Kontroll på nakenbildene dine? Sikker?

Siden starten i 2009 har to deltagere delt pengepremien på 300.000 kroner i mellom seg, eller én vinner har stukket av med prisen alene. Siden det i 2018 er den tiende sesongen av Paradise Hotel, vil premien økes til 500.000 kroner. En halv million. Du kan leve i sus og dus på reality-konseptets regning, bli kjendis og styrt rik – om du setter av perioden januar – mars 2018 og vinner hele greia.

Hvilke flere argumenter trenger du for å melde deg på?

Du bør gå grundig gjennom søknaden, husk å sende med video av deg selv, du må være fylt 18 år og skille deg ut i mengden. Det er all grunn til å tro at rekordmange ønsker å delta, på Norge mest omtalte reality- serie i jubileumssesongen.

Konkurransene, utvelgelsene, oppgavene og kriteriene for å få lov til å bli værende på hotellet, som en fullverdig deltager – kan nok også være endret til Paradise Hotel 2018 tar til.

Om du ønsker å ta en titt på de tidligere deltagerne, hvem vant det året du husker best fra, eller hvem deltok i fjor?her er nemlig alt du trenger å vite fra alle sesongene som er gjort av Paradise Hotel.

Tør du å begi deg ut på ditt livs drømmereise?

SØK NÅ! HER ER SØKNADSSKJEMA!

 

Kilde og foto: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mourinhos flørt med PSG – gir City seriegullet

Manchester City spiller fantastisk fotball for et kresent publikum, der Pep Guardiola ser ut til å ha full kontroll. Foreløpig....

Tema overgrep mot barn inn i skolen

Tema overgrep mot barn inn i skolen. Endelig tar skolene temaet, "overgrep mot barn" på alvor. Og i samarbeide med...

Lukk