Wolves har i dag annonsert at forsvareren Christophe Berra ønsker å slutte på Molineux og har blitt plassert på transferlisten etter eget ønske.

Den 26 år gamle midtstopperen har fortalt Wolves´s ledelse at han ønsker en «ny utfordring» og at han stilles på «transfer» listen. Der er allerede Adam Hammill (24) som ikke er i framtidsplanene til manager Ståle Solbakken.

Berra er en av de seks spillerne som er inn i  det siste året av sine kontrakter sammen med Ronald Zubar, Michael Kightly, Nenad Milijas, Stephen Hunt og Sylvan Ebanks-Blake.

Berra kom fra skotske Hearts i 2009 for £2,3 mill. og hans agent skal ha prøvd å finne en ny klubb til den storvokste midtstopperen en stund uten å lykkes. Det er ventet at Berra er med å trener som vanlig med førstelaget fram til et eventuelt akseptabelt bud kommer inn.

Ståle Solbakken har annonsert at han ønsker seg en ny solid midtstopper, og en ny mann forventes å være på plass før overgangvinduet stenger 1. september.

Mr. Steve Morgan (59) eier av Wolves Foto: SkySports.co.uk

Matt Jarvis, som har spilt for England i sin tid som Wolves-spiller, er sammen med Steven Fletcher de to mest ettertraktede salgsobjektene som kan forsvinne før seriestart.

– Det er kommet bud fra henholdsvis Fulham og Sunderland på de nevnte herrer, og det ligger i kortene at de to vil spille i Premier League i stedet for i Championship. Like fullt ønsker eier Steve Morgan, Chief Excutive Jez Moxey og Ståle Solbakken å beholde sine beste menn for å være best rustet til å rykke direkte opp igjen, etter at ned-rykket var et faktum i mai.

Michael Kightly skal være ønsket av Stoke uten at det er kommet noe bud ennå.

– Wolverhampton Wanderers har store ambisjoner, et fantastisk stadion (Molineux Stadium) med nye tribuneseksjoner, de har blant de ivrigste fansen i England og en sunn og sterk økonomi som gjør at de ikke må selge noen spillere for pengenes skyld. Samt at de har en ærgjerrig manager som ønsker å gjøre det godt nok til at laget fra West Midlands igjen skal være blant de beste på ball-øya.

Ståle Solbakken (44) har imponert de fleste siden han ble offisielt ansatt som ny manager for Wolves 1. juli.

– Den engelske Championship-serien er en ren maraton der det skal spilles 46 kamper fra august til mai, i tillegg kommer det liga- og FA Cup kamper. Wolves har nesten 50 spillere i sin tropp som er i meste laget. Det er nordmannens ansvar å trimme troppen og få på plass et slagkraftig fotball-lag som kan være med helt i toppen og aller helt rykke opp til Premier League igjen.

– Det er kanskje en av de tøffeste ligaene i verden å komme seg opp i fra der ingen kamper er enkle, og man spiller ofte to kamper i uken. En på lørdag eller søndag, og en tirsdag eller onsdag. Det kan være tøft selv for de beste.

Ståle har allerede hentet Björn Bergmann Sigurdarson fra Lillestrøm. Tongo Doumbia fra Rennes, Frank Nouble fra West Ham og Danny Batth som er tatt opp fra ungdoms-akademiet.

– Det er ventet at laget som spiller i sine tradisjonelle «Old Gold and Black» drakter forsterker laget med to, tre spillere til før alvoret starter 18. august med kamp mot Leeds på Elland Road som første hinder.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Leter du etter en kjæreste? Det finner du på Internett om du vil

Jeg trenger heldigvis ikke det- Jeg har funnet kvinnen i mitt liv, på nettet. Hun er min klippe i livet....

Hvordan måler man lykke?

De fleste nordmenn har god grunn til å være fornøyd med livet, men det gir ingen garanti for at man...

Lukk