Ingen ringere enn Norsk toppfotballs største talent er bare timer unna å signere for Wolverhampton Wanderers. Bjorn Bergmann Sigurdarson, sannsynligvis den beste spilleren i Tippeligaen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TKd7tNlyTX4[/youtube]

– 21 åringen er Islands landslagsspiller og har gjort det glimrende i sin tid i Lillestrøm. Et glimrende kjøp av Wolves som endelig er villig til å vise sine fans at de vil satse knallhardt på et direkte opprykk til Premier League på første forsøk etter ned-rykket i mai.

– Med sin oppofrende spillestil og enorme arbeidsinnsats, blandet med fart, styrke og teknikk, har Bergmann Sigurdarson vært en publikumsyndling på  Lillestrøms hjemmebane, Åråsen.

Sigurdarson sa til norske media nylig at han mer enn gjerne kunne tenke seg å spille under Ståle Solbakken i England.

– Nå er altså en avtale klar. Detaljene i kontrakten er ennå ikke kjent. www.vargas12.com kommer med mer info så snart som mulig. Men ryktene sier at overgangssummen skal være på mellom 19 og 23 millioner norske kroner.

Steve Bruce som var en av flere managere som søkte på jobben etter Mick McCarthy i Wolves, har signert en treårskontrakt med Hull.

 

Kilde

VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EURO 2012- Endelig kan festen begynne- ventetiden er over, bare en vinner

Dessverre overskygges mye av gleden ved en fotballfest av så stor karakter som et EM mesterskap er, av rasistiske opptøyer bare timer...

Lukk