Ståle Solbakken skulle få den sovende giganten, Wolverhampton Wanderers opp på bena igjen. Året var 2012 og den aller første signeringen ble gjort hjemme i Norge før begge reiste til balløya.

Bjørn Bergmann Sigurdarson ble med fra Lillestrøm, overgangssummen var på pene £2,5 millioner. Dessverre gikk det meste til helvete, både med spiller og trener. Nå er den tekniske og fysisk sterke spissen frigitt av den ambisiøse Championship-klubben fra West Midlands.

Etter å ha gjort det brukbart i den første tiden, for deretter å få en langvarig skade, har livet vært vanskelig rent sportslig for den sympatiske islendingen, i Wolves. Han fikk mindre spilletid og ble sendt ut på lån. Sigurdarson var riktig nok en suksess i Molde, og var med på seriegullet i 2013.

peterborough-sigurdarson-cele-alt-220912-4x367-382478_478x359 Bjørn Bergmann Sigurdarson – frigitt av Wolves

Deretter gikk han på lån til Ståle og FCK, da nordmannen allerede etter 6 måneder – fikk sparken i Wolves. Solbakken tok over i danske FCK, og har egentlig aldri sett seg tilbake. Nylig tok han sitt niende trofé med sitt kjære København.

Om Sigurdarson igjen blir hentet av sin tidligere sjef er foreløpig ut i det blå.

Dessverre fungerte det ikke for den gode spissen i Wolves. Alle som kjenner Sigurdarson fra tiden i Molde og Lillestrøm, vet at det er en meget god spiss, når han er skadefri. I engelsk fotball har man alltid lite tid, man må levere varene på de få sjansene man får. Den tidligere Lillestrøm-spilleren var svak i en rekke kamper og gjorde ikke ett eneste mål i den perioden han fikk sjansen fra start – etter et langt skadeavbrekk.

En rekke norske og skandinaviske klubber vil nok være raskt på banen med en kontrakt til Bjørn. En spiss som etter all sannsynlighet vil markere seg i målprotokollen i en langt større klubb en Wolverhampton om kort tid. 25- åringen har framtiden foran seg som spiss. Nå er han endelig skadefri og kan få en god oppladning i en ny klubb og imponere allerede til seriestart. Det er all grunn til å tro at Sigurdarson fortsetter sin karriere i England.

Vi ønsker Bjørn Bergmann Sigurdarson all mulig hell og lykke i sin videre fotball-karriere.

Seks andre spillere ble også sendt ut av dørene på Molineux Stadium – uten fornyet kontrakt. Den tidligere storklubben har en eier i Steve Morgan, som har satt Wolverhampton Wanderers til salgs. Men det er ikke ventet noe snarlig salg. Klubben har vært på et vanskelig marked i snart ett år.

 

Kilde: Wolves.co.uk

Vargas

 

Tags: Björn Bergmann Sigurdarson, klubb, Molineux Stadium, salg, spillere, Ståle Solbakken, Wolverhampton Wanderers, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Green Inferno – filmen du vil angre på å ha sett …

Liker du grøssere? Liker du filmer der menneskekjøtt er på menyen? Da er "The Green Inferno" filmen etter din smak....

Sol, sol og atter sol – pass deg!

Høytrykk på høytrykk hviler over store deler av landet, og slik skal det bli til over 17. mai. Herlig, men...

Lukk