Solskjær allerede linket til England etter å ha banket Celtic! Kristiansunderen tok over Molde for andre gang, bare timer før en meget viktig Europa League-kamp mot den skotske giganten Celtic. Og vinner, både hjemme og borte. Imponerende.

Ti dager senere er allerede kristiansunderen linket til flere store klubber i Europa. Så fort snur det nemlig i internasjonal fotball. Plutselig blir utskjelte Molde sammenlignet med Barcelona.

Fra kron-idiot til helt og geni på få dager. Britiske medier og journalister vil de nærmeste dagene igjen linke nordmannen til flere store klubber. Noe er allikevel annerledes denne gang.

Solskjær allerede linket til England etter å ha banket Celtic!

Solskjær allerede linket til England etter å ha banket Celtic!

Familien Solskjær ønsker å bli boende i Kristiansund, der de hører hjemme og trives. Skal pappa, Ole Gunnar ut igjen nå eller på sikt, må han være villig til å pendle mye lengre enn over fjellet mellom de to Møre og Romsdal byene Molde og Kristiansund.

MFK blir ettertrykkelig satt på fotballkartet når de slår selveste Celtic på hjemmebane.

Kommer de til Skotland og gjør det samme, blir det lagt merke til på balløya umiddelbart. Og er det noen som har et godt navn i England, er det Manchester United-legenden Solskjær.

Selvsagt blir en slik sportslig bragd lagt merke til her hjemme også, det skulle bare mangle. Problemet er, en så rask suksess kan gi Ole Gunnar uventede utfordringer. Andre, og langt større klubber enn Molde kan gi et for godt tilbud, han ikke kan si nei til.

Og da snakker vi ikke om Cardiff-nivå.

Ja, det er vidunderlig gøy at norsk klubbfotball gjør seg bemerket i Europa-cupen, den nest gjeveste etter selveste Champions League, men det fort bli et problem for de aller beste trenerne.

De blir fritt vilt så snart de vinner nok kamper, ute og hjemme. Premier League-klubbene har følerne ute. Dessverre for Molde, kan et fly lande på Kvernberget flyplass, allerede før jul – og ta med seg Norges mest kjente nordmann igjen.

La oss håpe at Ole Gunnar ønsker å vinne Tippeligaen, og gå lengst mulig i Europa League, og at Kjell Inge Røkke er løs med sjekkheftet.

Gratulerer med en fantastisk bragd med Molde fotballklubb, Ole Gunnar Solskjær.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Naken 10-åring skaper rabalder – kunst eller porno?

Smellvakre Brooke Shields (50), som du husker som god venn av selveste Michael Jackson og filmen "Den Blå Lagune" ble...

Elser – 13 minutter fra Hitler

Elser - 13 minutter fra Hitler. Du synes kanskje det er på tide å komme videre å la 2. verdenskrig...

Lukk