Ole Gunnar Solskjær har hentet to nordmenn til sin nye klubb Cardiff, nå henter han etter all sannsynlighet Jo Inge Berget (23) fra Molde, Iván Ramis (29) fra Wigan og Wilfried Zaha (21) på lån fra Manchester United. Cardiff ligger helt sist i Premier League. 

– Kristiansunderen har allerede fått på plass Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli, begge fra Molde. Nå ser det ut til at disse får besøk av en nordmann til. Jim Solbakken, Solskjærs gode venn og agent står bak alle tre avtalene.

– Det mye omtalte overgangsvinduet, den perioden det er lov å selge og kjøpe spillere i Europa- stenger 1. februar. Innen den tid vil mange lag endre sin spillerstall. Det er ikke i “januar-vinduet” de største overgangene bruke å komme, men Juan Mata har allerede signert for Manchester United fra Chelsea for ca £37 millioner.

Mohamed Salah er klar for Chelsea Foto: Flickr/ ahmedtumblr

  • Chelsea henter Egypts Messi, Mohamed Salah fra Basel i Sveits for £11 millioner, en spiller som lenge har vært linket til Liverpool.
  • En av de største attraksjonene vi gledet oss til å se i sommerens VM i Brasil, Radamel Falcao som spiller til daglig for Monaco har skadet kneet så alvorlig at han ikke kan spille for Colombia i årets vakreste eventyr.
  • Dani Osvaldo på Southampton har blitt suspendert av Southampton for gå til angrep på en lagspiller på trening. Det er Jose Fonte det hele skal ha gått hardt utover, han er sendt til sykehus med alvorlige ansiktsskader.
  • Wayne Rooneys agent skal være i samtaler med Manchester United direktør  Ed Woodward for å diskutere landslagsspillerens kontrakt. Rooney har 18 måneder igjen hos Manchester United. Både Chelsea og Real Madrid skal være mer enn interessert i hans tjenester.

David Moyes sliter voldsomt etter å ha tatt over etter Sir Alex Ferguson. Nylig ble det lille halmstrået som kunne ha berget sesongen for Moyes knust. Med seier over Sunderland var det en billett til Liga Cup-finalen på Wembley mot erkerival Manchester City. På Old Trafford dummet laget seg ut med å bomme på fire straffer og ble med det sendt ut av Cupen.

Krisen vil ingen ende ta for skotten for tiden.

Moyes er under et voldsomt press etter å ha fått fansen i mot seg pga manglende resultater. Rykter i England vil ha det til at han er i ferd med å «miste garderoben», noe som er det verste som kan skje en manager uansett nivå.

– Manchester City og Arsenal og til dels Chelsea spiller fantastisk fotball, Moyes og United har ikke vært i nærheten og scorer dessuten langt færre mål enn sine argeste motstandere. Det kan derfor være smart å hente inn dyre Mata som vil servere sine lagspillere de vakreste pasninger, men han alene kan på ingen måte berge United fra en katastrofe-sesong i årets Premier League sesong.

Om Ole Gunnar Solskjær skal berge plassen med Cardiff er nevnte Manchester United neste hinder på selveste Old Trafford. Den kampen spilles tirsdag 28. januar med start 20:45 og bare timer før overgangsvinduet stenger. Innen den tid kan det være enda flere nordmenn som har funnet veien til Wales og Cardiff.

Jo Inge Berget er på treningsfeltet til Cardiff og går gjennom den medisinske testen i følge kilder i klubben.

Vargas12.com gjør jobben for deg og følger overgangsvinduet nøye, du må bare følge godt med å stikke innom ofte, ting skjer fort i den internasjonale fotballen for tiden.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du nok sex?

Sex er viktig for alle. Har du nok sex? Vi er seksuelle fra vi er små barn. I puberteten forsterker kjønnshormonene...

Lukk