En svært overraskende vending i Solskjærs valg av ny arbeidsgiver. Kilder nær kristiansunderens nærmeste var sikre på at Ole Gunnar ble værende i Molde. Nå ser det ut til at Manchester United legenden har sagt ja til eier Tan og blir Cardiffs neste manager. 

Ifølge Sky News skal Solskjær være på Emirates Stadium i London, sammen med den kontroversielle eieren,  Malaysiske Vincent Tan Chee Yioun. En kontroversiell milliardær, en forretningsmann med tvilsomme arbeidsmetoder og som eier av Berjava Group i Asia. De gjør store avtaler innen eiendom, gambling og golf-anlegg. Nylig kjøpte mye omtalte Vincent Tan den bosniske fotballklubben Sarajevo.

– En av mest kontroversielle handlinger den energiske eieren har gjort siden han tok over Cardiff i fjor, var å endre lagets hovedfarge fra blå til rød. Cardiff har i mer enn hundre år hatt sine helblå drakter, dette ville Tan ha slutt på og endret alt med kubben inkludert draktfarve og logo til rødt.

– Milliardæren sparket Cardiffs manager Malky Mackay nylig,  til tross for store protester blant fansen, som gjerne ønsket å beholde sin favorittklubbs sjef. Styreformann i Cardiff City er noe ironisk selveste Sam Hammam, mannen som i sin tid ansatte Drillo i Wimbledon.

– Hadde nordmannen vært i tvil om å ta jobben, ville han ikke møtt opp for å sitte ved siden av sin nye arbeidsgiver for å se kampen. Arsenal- Cardiff er nok den siste laget fra Wales spiller uten fast manager. David Kerslake og Joe McBride, som har vært henholdsvis Mackays assistent og førstelagstrener har ansvaret for laget mot Gunners 1. nyttårsdag.

Embedded image permalinkFoto: Twitter.com


Molde FK sier i en kommentar til Romsdals Budstikek at Ole Gunnar Solskjær er deres manager fram til sommeren. Så lenge ingen kontrakt er skrevet under, stemmer jo dette. Alt tyder på at 40 åringen er tapt for cupmesteren.

Sir Alex Ferguson er i jevnlig kontakt med Solskjær og skal ifølge rykter ha advart sin tidligere elev å ta jobben i nettopp Cardiff pga eier Vincent Tan. Nettopp derfor er det en svært overraskende vending i denne saken.

Ole Gunnar Solskjær har hatt enorm suksess som Molde-trener med to seriegull og et cup trofé. Han har tidligere vært linket til en rekke klubber som har valgt å sparke sine managere, både i England, Tyskland og i Norge.

«The babyfaceed-assassin» Gutten som ble tatt for å være ballgutt da han første gang kom på treningsfeltet til Manchester United. Legenden som kom fra benken og avgjorde viktige kamper som innbytter.

Et privatfly fra Berjaya Air, eid av Cardiff eier Vincent Tan hentet Ole Gunnar på Kristiansund Lufthav Kvernberget 1. januar.

Vi følger sakens utvikling og kommer tilbake med bekreftelse av Solskjærs kontrakt med Cardiff så snart den er signert.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kongen: Kjærligheten er et sted å feste blikket

Hans majestet Kong Harald talte til folket som tradisjonen tro nyttårsaften 2013. Det var en overraskende god og fokusert tale...

Nyttårsforsett?- Vær stolt over hvem du er!

2014 kan bringe med seg store utfordringer for både store og små. Det klokeste du kan gjøre for det nye...

Lukk