Ifølge en av de største nettavisene, selveste «Dailymail» skriver at nordmannen skal besøke «The Hawthorn» i dag for nærmere samtaler med Premier League klubben West Brom. 

«The babyfaceed-assassin» Gutten som ble tatt for å være ballgutt da han første gang kom på treningsfeltet til Manchester United. Legenden som kom fra benken og avgjorde viktige kamper som innbytter.

– Han som avgjorde Champions League finalen og ble «20 The Legend». Banneret henger fortsatt på Old Trafford. Klubben han spilte for i 12 sesonger, der han var innbytter i de fleste, men scoret allikevel 126 mål på 366 kamper, sånt blir man legende av

Den sympatiske, ambisiøse og målrettede kristiansunderen som fikk sjansen til å leve ut fotballdrømmen, gjorde det til gangs. Man må kanskje ut av Norge, til England og byen Manchester for å forstå hans status.

WBA er ingen storklubb, men de spiller i den liga som Ole Gunnar først og fremst ønsker å være i. Før eller siden er det selveste Manchester United som er hans mål. Klubben i hans hjerte, klubben hvor han alltid er velkommen til og hvor han alltid vil være en legende.

Mange ekspert vil påstå det er et for stort hopp å gå fra lille Tippeligaen og Molde, til en av verdens tøffeste ligaer for å ta over WBA nå. Solskjær har selv sagt at han vil være i Molde da han har familien sin i Kristiansund og går på skole der, fram til det riktige tilbudet kommer opp.

Om WBA er riktig for Solskjær nå,  ser det ut til at bookmakerne har bestemt seg for at det er. Den tidligere landslagsspilleren er favoritt blant mange sterke manager-navn ifølge «Dailymail», her er de som er nevnt som potensielle navnene til å ta over klubben i West Middlands utenfor Birmingham.

  • Ole Gunnar Solskjaer 11/8
  • Malky Mackay 2/1
  • Gianfranco Zola 4/1
  • Neil Warnock 7/1
  • Paul Clement 8/1
  • Martin Jol 10/1
  • Ralf Rangnick 10/1

– Uansett hvor mye Røkke legger forholdene til rette for «Mr. Fantastic», vil et bytte til en større liga snart tvinge seg fram. Vi er ikke så sikker på at det er Solskjær som trener Molde i Tippeligaen neste sesong, men tror heller ikke det er WBA som får hans signatur. Han vil reise til England for å se på forholdene og trekke den erfaringen det gir å snakke med ledelsen, akkurat han gjorde det da tilbudet fra Aston Villa kom med et tilbud for en tid siden.

Den dagen Ole Gunnar Solskjær løfter Premier League trofeet over hodet som manager for Manchester United er ringen sluttet. Det vil skje en gang i framtiden. Vi tror ikke tiden er inne for verdens mest kjente nordmann å gå fra Molde til Premier League ennå. Det ultimate ville ha vært å ta over en Championship klubb først bare for å kjenne på den engelske atmosfæren som manager for en klubb på ball-øya.

Kjell Inge Røkke vil gjøre alt han kan for å holde på sin juvel, Molde er eneste alternativ for han, men Solskjær har en klausul i sin kontrakt, der det er helt klart at han kan forlate Molde om det rette tilbudet kommer. Det er ikke fra WBA. Nå.

 

Foto: Flickr/ TAKleven

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kamera funnet i jentedusjen på Videregående skole

På Skien VG- skole ble det nylig funnet det som skal være et minikamera. Dette var gjemt inne i en...

Livets utfordringer- er du forberedt?

Mange mennesker går gjennom livet med en bekymret mine, og bekymrer seg for absolutt alt hele tiden. Inklusiv været. Om...

Lukk