Kristiansunderen som har hatt en eventyrlig suksess som fotballspiller og spesielt i Manchester United, kommer nå tilbake der han er blant de største heltene- nå som manager for lille Cardiff.

En kamp det ville ha vært en stor bonus om han hadde fått med seg et eller tre poeng i fra, og det fra en av de normalt vanskeligste arenaer å hente poeng fra i hele Premier League.

Han skal ha for at han satser, godeste Solskjær. 6 spillere deriblant tre norske har han fått inn i stallen på sitt nye lag og det er ingenting som tyder på at nordmannen er ferdig med å handle, overgangsvinduet stenger som kjent 1. februar.

Om Cardiff har noe å komme med får du vite tirsdag 28. januar på TV2 Sport.

– Spennende blir det for både Davis Moyes og den norske manageren, Manchester United har ikke imponert nevneverdig i de siste kampene, men det er optimisme å spore siden Juan Mata kom fra Chelsea for £37 millioner kroner nylig. Han vil nok få en sentral rolle, i dobbelt forstand i denne meget viktige kampen for begge lag.

Ole Gunnar Solskjær er selve symbolet på et ikon, superhelt eller legende. Hans status på og rundt Old Trafford er enormt populær, det skjønner man ikke før man kommer til den røde delen av Manchester-by. Den tidligere Clausenenga og Molde-spilleren vil garantert bli mottatt som helt og vil få stor applaus fra både borte- og hjemmesupportere før, under og etter kampen.

 

Askeladden fra byen ute ved havet har tilsynelatende gjort mye riktig i sitt yrkesliv. Nå står han nok ovenfor sin vanskeligste oppgave, å holde Cardiff i Premier League blir en stor utfordring. Ole Gunnar er utvilsomt lysten på oppgaven, en oppgaven han tar svært alvorlig. Det ser man på aktiviteten på overgangsvinduet. Er det noen nordmann som kan lykkes som manager i England, så er det ambisiøse og meget dyktige og kloke Ole Gunnar.

Jo Inge Berget, Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli er med til Manchester og kan bli involvert i denne kampen. Kenwyne Jones som kom fra Stoke er også spilleklar, han kom som en direkte byttehandel med Peter Odemwingie. Klar er ikke venstre backen Fabio Da Silva, han blir ikke klar før etter kampen mot Manchester United.

Wilfried Zaha skal også ha signert for Cardiff, han kommer på lån ut sesongen fra nettopp Manchester United. Siden han møter sin arbeidsgiver, er han ikke tilgjengelig for spill før etter den mye omtalte kampen. 

Juan Mata, Wayne Rooney og Robin van Persie kan skremme hvem som helst hver for seg, sammen er de tre spillerne en slagkraft de færreste lag skal slite med å stoppe. De to sistnevnte har vært ute med skader i lengre tid, men begge skal nå være fit for fight igjen.

Spanjolen som etter all sannsynlighet debuterer på “Theatre of Dreams” tirsdag, har valgt trøye nr 8. Mata er forøvrig Manchester Uniteds dyreste spiller gjennom tidene.

Ole Gunnar Solskjær blir møtt med jubel og stående ovasjoner når han entrer Old Trafford som Cardiff-manager, men det kan godt være at han blir sent hjem som slakt, rent sportslig.

Tror du Cardiff kan få med seg noe annet enn hederlig innsats fra kampen mot Manchester United?

Eventyret om verdens mest kjente nordmann fortsetter med nye spennende kapitler…

 

Foto: Flickr/  ramuine

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Steven (Paco) Danielsen voldtok og drepte Anja

Steven (Paco) Danielsen (24) voldtok og drepte Anja, onsdag 28. august i fjor, da han var ruset på narkotika. Han...

Lukk