Mange tror det kan være lenge til vi ser en norsk manager i England igjen. Vi er ikke like sikre. Både Åge Hareide og Tor Ole Skullerud har hatt stor suksess, og resultatene til henholdsvis Malmø FF og Molde taler for seg. Det er heller ikke umulig at også kristiansunderen kommer tilbake i en ny klubb på ball-øya på sikt. 

Malmø FF har allerede vunnet den svenske ligaen med god margin, de har suksess i Champions League og Åge Hareide har jo et godt fotballnavn i England, via sin tidligere karriere i Manchester City og Norwich som spiller, fra 1981 til 1984.

images (1)

Russel Slade,  Cardiff sjef

Tor Ole Skullerud tar med stor sannsynlighet «the double», Molde har vunnet serien, hvilket vi konstaterte her på vargas12.com før seriestart i mars i år, og vi har klokkertro på Molde i cupfinalen mot Odd.

Cardiff City hadde som forventet ikke tid nok til at Ole Gunnar Solskjær skulle få bygge seg et slagkraftig lag. Nå er erstatteren på plass. Russel Slade har hatt brukbar suksess med Leyton Orient i flere sesonger i League One. Om han lykkes i Cardiff? Hvem kan egentlig lykkes i den klubben?

En pil-råtten dritt klubb, som har illojale tjenere på annenhver post gjennom hele klubben, fra administrasjon til vaskekone.

Eier Vincent Tan er en rik, men også kontroversiell klubbeier, han ser dog ikke ut til å ville ha noe suksess med fotballklubben sin, til det er han selv for aktiv rundt ting han åpenbart ikke har greie på.  Han har også en egen evne å skape trøbbel for seg selv, med kontroversielle avgjørelser som Cardiff-fansen er i mot. 

Russel Slade vil få en svært vanskelig oppgave, kun opprykk er godt nok eier Vincent Tan, en umulig oppgave. Med den stallen han har til rådighet, med et støtteapparat og en administrasjon som fortsatt er under Malky Mackays vinger, mannen som altså  fikk sparken før Solskjær fikk jobben i Cardiff. Stakkars Russel Slade vil sannsynligvis få fyken allerede i sommer, når opprykket ikke ble en realitet.

I følge kilder svært nær Ole Gunnar Solskjør og som er bekreftet av blant annet journalister i Dagbladet, er Cardiff et så råttent eple at det kun er snakk om tid, før hele klubben faller sammen som et korthus. Makay Mackay er en av årsakene til det helvete som rådet under Solskjærs ledelse, og det vil komme for en dag hvilke forhold kristiansunderen måtte jobbe under –  i den korte perioden han fikk i Wales.

Ole Gunnar Solskjær kommer garantert tilbake, vær sikker! Kanskje også i England.

 

Foto: www.examiner.co.uk

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En hårreisende beskjed!

http://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg Også barn og unge kan rammes av kreft. Når som helst og  noen ganger helt uten forvarsel. Er du...

Ungdomskulturen- Har du kontroll på poden?

Du som er en forelder av en tenåring vet også hvilke bekymringer som råder. Hele døgnet uken igjennom. Har de...

Lukk