Norsk film er i vinden som aldri før, med Kon-Tiki bølgen slående inn over norske kinosaler friskt i minne. Noen filmer forsvinner kanskje litt i myldre av gode norske produksjoner.

Filmen «Som du ser meg» er kanskje en slik film. Allikevel våger jeg påstanden om at du vil huske denne bedre enn de fleste du har sett de senere årene.

– En varm, ærlig og vakker film der Dag Johan Haugerud har både regi og manus. Han har fått med seg fler kjente og glitrende kvinnelige skuespillere som gjør denne filmen svært severdig, gripende og troverdig.

En film om menneskelige relasjoner som vi lett kan kjenne oss igjen i.

En sykepleier havner i en arbeidskonflikt fordi hun slår om til engelsk når hun blir usikker. En oversetter setter sin integritet på spill i det hun overtales til å oversette en bok hun ikke kan stå inne for.

En eldre dame og hennes datter føler seg ydmyket i det de blir tilbudt en milliongave fra en slektning.

Du som er glad i film vil bli forelsket i «Som du ser meg» og se den om igjen og om igjen. Slik du gjorde da «Titanic» kom i sin tid.

En film for alle, men med kvinner i de viktigste rollene.

De som er med er:  Ane Dahl Torp, Henriette Steensrup, Laila Goody, Anne Marit Jacobsen, Ragnhild Hilt, Trine Wiggen, Andrine Sæther og Andrea Bræin Hovig.

Filmen har Norgespremiere 14. september på en kino nær deg.

 

Vargas

I samarbeid med Goviral

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fortvilt foreldre får store regninger i posten pga barnas sex-nyskjerrighet

Mange fortvilte foreldre får store uforutsette regninger i posten pga deres håpefulle søker etter seksrelaterte tema på mobil eller på...

John Arne Riise har flest landskamper i historien- blir slaktet av VG

Sunnmøringen debuterte for Monaco som 16 åring. Det er statue av en fotballspiller utenfor Color Line Stadion. Med navnet "Fotballspilleren" og i...

Lukk