I mange deler av landet har den siste uken vært preget av ulykke på ulykke.

– Branner, bilulykker, kanovelt og drukningsulykker. Sommeren er allerede preget av masse ulykker i hele landet, og sommeren er knapt begynt. De fleste steder har det gått bra, men på “Tusenfryd” var en 6 åring minutter unna å drukne da han ble reddet fra bassenget.

* Tre personer ble reddet opp av vannet etter en dramatisk kanotur ved Ingierstrand søndag ettermiddag.

* Ifølge et vitne tok det cirka to minutter før den livløse gutten våknet opp igjen etter drukningsulykken på Tusenfryd. – Han ble dratt livløs opp av vannet og fikk livreddende førstehjelp, sier presseansvarlig Hege Lunde ved Tusenfryd til VG Nett.

* En mann og en kvinne ble funnet bevisstløse i en drivende fritidsbåt ved Håøya utenfor Nøtterøy søndag.

* Brannvesenet har fått kontroll over brannen i en firemannsbolig i Sandefjord.

* En mann i 20-årene gikk rett i fjellveggen da han skulle stupe i Fedafjorden i Kvinesdal kommune lørdag kveld. Tilstanden hans er søndag livstruende.

* Store redningsmannskaper leter etter en basehopper som er meldt savnet i Sunndal i Møre og Romsdal.

* I tillegg døde en mann under et sykkelløp, og en mann under et MC -løp i Hedmark, samt en person omkom i en brann i Kristiansand denne Pinsen.

Fortsetter denne ulykkes helgen videre inn i sommeren så er det best å være føre var. Sommeren gir langt fler muligheter til uteaktiviteter, trafikk på veien og andre gjøre mål og med dette kommer alle ulykkene.

Tar man med flom- og ras aktiviteten i Gudbrandsdalen og Telenor- rotet i samme tidsperiode så her vel denne Pinsen vært en av de mest begivenhetsrike med negativ fortegn på mange år.

Ta vare på deg og dine, kjør forsiktig og stress ned. Det er bedre å ta forehåndsregler, kjøre etter forholdene og komme hjem i sikkerhet, enn å ta sjanser og kanskje bli utsatt for ulykker.

Sommeren er lang, det er ditt eget ansvar å få oppleve hele sommeren…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Skatekongen viser nye triks

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_n1Rwu7JeSQ[/youtube]   Noen gutter lever for fotball eller jenter mens andre har med seg brettet opp i senga...

Lukk