Det er sommer det er sol og det gir alle en stor mulighet for å endelig få tilfredsstilt lyster og behov man lenge har ønsket å få gjennomført. Hva med sex i det fri? Hva med sex i strandkanten sent på kvelden når det endelig bare er dere to igjen….? Eller kanskje i bilen på vei til fjellet, eller på vei til deilig hotellferie?

Mulighetene er mange og det er bare fantasien som setter grenser- Og hvilken stilling foretrekker du når du først skal ha det det fint med kjæresten? Også her er det rimelig mange varianter å velge i. Mange sverger misjonær, andre vil aller helst bare ha » doggy style». Og noen greier seg ikke uten å » sitte oppe på»-

Jeg kjenner mange som synes det er pirrende å gjøre det ut i det fri, også her er mulighetene mange når det er sommer, og nytelsen blir nok størst også sammenliknet med å ha sex i det fri i januar- ikke noe sjakk trekk!

Det er stadig mer snakk om avanserte sexleketøy og sex, men det må ikke alltid være så avansert. Å senke ambisjonene når det gjelder sex kan redde mange forhold- Og med å kutte forspillet som av og til kanskje kan virke mot sin hensikt noen ganger. Så kan faktisk en liten kjappis uten forspill være verdt å prøve for begge-

Skulle du ville lese mer om kvinners ønsker og favoritt sillinger så er det en fin link hos SIDE 2 her: http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/sexogsamliv/article336267.ece

Jeg synes det er veldig viktig å fokusere på partneren sin når man skal ha sex og gjerne bytt fokus etterpå- at begge konsentrer seg om hennes velbehag og ønsker først og så hans etter hun er ferdig. Bytt gjerne på hvem som skal være i fokus først og sist så dette ikke blir for forutsigbart. Snakk sammen, bruk tid, ikke være redd for å si hva du vil.

Og finner man hjelpemidler både med og uten batterier så er det bare å handle, og det er ofte mye billigere på nettet enn på kondomeriet. Men det kan være smart å bli enig om den kun skal brukes i felleskap slik at det ikke kan oppstå konflikter og sjalusi, for det kan det faktisk!

Huden er kroppens største erogene sone, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra for å pirre den. Gi hverandre en himmelsk sanseopplevelse – og kanskje en orgasme eller to.

Sett deg overskrevs på henne, og stryk håndflatene fra magen opp til brystet og ut mot hver skulder. La hver hånd mykt kjærtegne hvert bryst. Med pekefingeren tegner du så en spiral på partnerens bryst. Bruk lette strøk og slutt inne ved brystvorten. Helt til slutt kan du eventuelt avslutte med et lite klyp hvis du tror partneren din vil like det. Nå kan du gå videre med fjærlette berøringer, eventuelt med leppene for å pirre kjønnsdelene – med mindre dere bare må ha hverandre nå!

Sett deg på knærne ved siden av kjæresten. Samle armene (håndflatene opp) og hvil dem på ryggen hans, Spre dem og drei dem utover, helt til du når rumpa med den ene hånda og halsen med den andre (nå vender du håndflaten ned). Gjenta tre ganger – hver gang i et roligere tempo. Hvis du vil, kan du stryke ham på hele kroppen for å pirre ham.

Når dere skal masere hverandre- bruk varme oljer og ikke sånn billig greier du får på Rimi. Bruk noen kroner ekstra og kjøp en god olje. Jeg sverger på at det er verdt det!

Ta vare på hverandre-

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10009181

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
England kan slå Tyskland

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_1M730cYkic[/youtube]  Jeg har faktisk tro på England i gigant møte mot Tyskland søndag ettermiddag- Britene hadde en viss progresjon i...

Kjeder du deg? Her har du noe å le av!

  Er du i tvil om hva du skulle finne på i jula? Men er glad i å le, og...

Lukk