– Folk snakker for mye om været generelt sett- men etter denne kalde og isete vinteren så venter i hvertfall jeg veldig på sol og sommer. Og det kan virke som alle bønner har blitt hørt. Det er meldt strålende sol og 22 grader i store deler av det Østligste og vestlige Norge. Nord på skal de få varmen neste uke.  Hurra for det!

Det er så mye mer man får gjort ute når det fint vær, enn når det regner og blåser-

Høytrykk, varmfront, stigende temperaturer, skyfri himmel og sol. Meteorolog Stig-Arild Fagerli ved Storm Weather Centers værvarsel for helga klinger godt i ørene. – Nå får store deler av landet det vi kan kalle sommertemperaturer, sier han til Dagbladet.


Foto: Foto.no

 

– Hvis man legger litt godvilje til så er det bare tre uker til sommeren. Man har fire årstider og den beste etter mange nordmenns mening er den som årstiden som begynner med juni. Det er fortsatt enda en stund til ferie, men man kan bruke hele juni til å glede seg til ferien.  Og det går veldig fort dit nå. Har du planlagt hva du skal gjøre med din sommer?

– Pass deg for «skaubjønn», hoggorm og å ligge for lenge i solen, Sommeren har mye positivt å by på, men også mange farer. Voksne menn i småbåter har en tendens til å drukne i løpet av sommeren. Og jo varmere det blir, jo flere er på sjøen- jo flere menn drukner etter å ha falt i vannet i beruset tilstand.

Også i trafikken har det en tendens til å smelle både kraftig og ofte i løpet av en sommer. Farten ser ut til å øke med varmen. Men det er så bortkastet å være tulling på vann eller vei, når man tenker på hvor godt man har det når sommeren kommer. Da er det dumt å dø da…

Nyt sommeren – men bruk hodet!

Foto: Nettavisen.no

 


Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=10085356

http://www.dagbladet.no/2011/05/05/nyheter/veret/sol/sommer/innenriks/16430159/

 


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogginnleggene som selger!

OVERSKRIFTEN BETYR MYE FOR Å FÅ LESERE - Hvis du som blogger ønsker mye trafikk på bloggen din så er...

VIDEO- Obama ønsker ikke å vise død Osama

  Hyggelig at Norges største nettavis VG.no bruker en blogg er som kilde til sine nyheter-. Mer makt til bloggerene! http://www.drudgereport.com/flash3b.htm President...

Lukk