Hytta, sjøen, syden, bilferie eller skal du bare være hjemme?

 

Nå kommer sommeren enten været er bra eller dårlig. 1. juni er det pr definisjon sommer og ifølge kalenderen så varer denne fram 31. august

Vi nordmenn elsker å være på  hytta. Mer enn 50% av det norske folk har en hytte, enten selveid, til låns av venner eller gjennom arbeidsgiver.

Den norske sommeren er kort, og vi har kun 5 uker ferie der de fleste kun bruker 3 eller 4 etter hverandre. Da er det greit om været er bra slik at uteaktivitetene kan nytes i sommervarmen, i stedet for i regndress.

Nordmenn er også best i verden til å dra til sydlige breddegrader om sommeren, og land som Spania, Hellas og Tyrkia flommer over av solhungrige og ofte fulle nordmenn. Mange av oss tar rett og slett ikke sjansen på å tilbringe sommeren på hytta i regndress.


Regndress Foto: Jula.no

 

Noen velger bilen når de skal feriere, og da er Sverige, Danmark, Tyskland og Italia naturlige reisemål. Da skal man forberede seg godt for å få en vellykket ferie. Både mht kjøreruter, veiskatt og overnattinger. Men det kan bli en svært hyggelig ferie om man har godt reiseselskap.

– Det er mange grunner til at flere velger å feriere hjemme. Men det kan bli en vellykket sommer for det. Da er det veldig viktig at man har gode bøker, spill, filmer, oppskrifter på gode kaker eller brød tilgjengelig. Og man kan bruke mye av sommeren til å planlegge vinteren med å sanke bær, ved og gjøre forefallent arbeide i hus og hjem.

Og er man så heldig at man har en hytte man kan dra på så for all del, husk regndressen…

 

Hvilke planer har du for din sommer?

 

Vargas

 

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=10086589

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jens bør begynne å konsentrere seg om politikk

  Spiller statsministeren politisk mynt på anda "Veranda"?   Det er både hyggelig og sjarmerende at Norges statsminister viser seg...

Vår-kåt og villig?- du er ikke alene

  Sommeren nærmer seg og sevjen stiger både her og der. Man merker at blodet går raskere i årene, og...

Lukk