I hele fjor sommer var det verdens dyreste spiller kjøp, Gareth Bales overgang til Real Madrid. Denne sommeren er det Luis Suárez overgang til den den spanske storklubben som blir årets snakkis. Overgangssummen vil bli stor også denne gangen. 

«Silly season», alle ryktene i overgangvinduets åpningstid fra 1. juli til 31. august. Ryktene vil komme om de aller fleste spillerne til de fleste av de beste lagene gjennom hele sommeren.

– Europa har de flest spillerne som går til de aller beste lagene i Spania, England, Italia Frankrike og selvsagt Tyskland. Vi vil følge alle overgangene som faktisk skjer og de fleste ryktene gjennom sommeren,  før det hele kulminerer i et dramatisk scenario på siste dag av markedet som er 31. august. Deadline Day er en av de viktigste dagene utenfor sesongen, for alle som elsker internasjonal klubbfotball.

Hva skjer i Manchester United? Hva skjer med Wayne Rooney?

rp_165123994-1814668.jpg

Falcao til Premier League?

Chelsea trenger nye angrepsrekke, Torres er på vei bort, kan Falcao være riktig mann?

– Vil Louis Van Gaal ta over eller er det legenden Ryan Giggs som får prøve seg permanent på Old Trafford? Spørsmålene er mange og gjennom sommeren vil det sakte, men sikkert komme flere svar. Faktum er at Manchester United ikke skal spille Champions League kommende sesong, det kan få dramatiske konsekvenser. De beste spillerne vil spille i de gjeveste turneringene. Punktum.

Sesongen for de beste spillerne i de beste klubbene vil bli lang. Ikke før sesongen er over starter sommerens vakreste eventyr, Fotball-VM i Brasil.

Er du smart, legger du deg inn som fast leser på vargas12.com via vår Facebook-side eller via Bloglovin. Da slipper du å gå glipp av en eneste overgang eller alle de viktigste ryktene rundt de beste fotballspillerne i verden. Vi følgere overgangsmarkedet fra start til slutt og vil levere ferske artikler om alt som skjer i England, Spania, Frankrike, Italia og Tyskland.

Gjennom sommeren kommer det også et oppdatert program via denne bloggen rundt alle land som skal delta i VM i Brasil.

Suáres ble nylig kåret til årets spiller i Premier League, klubber vil strekke seg lang for å sikre seg underskriften til spilleren som vil representere Uruguay i sommerens VM i fotball.

Følg med!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli har blitt mamma!

3 uker før termin, har Tone Damli (26) nedkommet med en liten datter, Tone og hennes kjæreste Markus Foss (31) har blitt...

Lærer drept av elev på ungdomskole i Leeds

Med flere knivstikk i overkroppen skal en 15 år gammel gutt ha drept den kvinnelige læreren, Anne Maguire (61). Det...

Lukk