En norsk sommer kan være som som et stort koldtbord. Litt av alt. Vind, sol, regn, og gjerne alt på en og samme dag. Det er derfor det er fint å kunne reise vekk når solen står høyt og det er fri fra jobb og skole. 

Det er ikke langt fra Norge til Danmark, men klimaet er faktisk merkbart forskjellig.

– Barne smil og latterklang med lange svale sommerkvelder i deilige Danmark gjør en sjel varm og hjertet godt. Medisin, energi og drivstoff til tidene som kommer. Tider som ikke er like gode som tiden på vakre Bornholm.

En norsk sommerferie er ikke lang, det er derimot en norsk vinter.

– Nettopp derfor er det viktig å bruke disse sommerdagene på best mulig vis. Man må ikke reise langt for å føle at livet er godt å leve, det kan man gjøre hvor som helst. Man må bare ha tid og ro nok til å kjenne skikkelig etter.

Foto: Privat

– Ingen opplevelser kan måle seg med å høre glade barn som nyter fine sommerdager sammen med venner og familie. Livet er skjørt og ting skjer fort. Derfor skal man ta vare på de gladeste dagene i livet som en skatt i et skattekammer, og gjemme det i hjertet til tider som kommer.

– Tider som ikke blir like fine som de minnene man har opplevd i glade sommerdager i en alt for kort sommerferie. Det er i deilige Danmark nordmenn flest opplever de fineste sommerminner, og ordtaket laget i bruk for «Visit Denmark» har sine ord i behold.

Det er deilig å være norsk i Danmark, og kan derfor anbefales.

Har du allerede dratt på ferie eller har du reiseplanene klare?

God Sommer!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn har sex med menn, og noen er villig til å betale for det

Historien om tolleren Josef M. Aronsen begynner her.  Dette er historien om Josef Mareno Aronsen. En 33 år gammel toller...

Solbakken finaly at Molineux as new Wolves boss

 Ståle Solbakken (44) is now on place for his new job in a new country for a new club.  The...

Lukk