Det er ikke mer enn ca to mndr til sommerferien for skolene, og litt lengre til fellesferien, men tiden går fort nå når man er mer ute og man har plutselig mye å gjøre. Skal man feks til Danmark – leie feriehus- er du allerede sent ute. Skal du med hele familien på sydentur så er det fortsatt noen plasser igjen. Men det går fort unna iflg Ving.

Det norske kronen er fortsatt sterk mot Britiske pund så en tur til London feks er å anbefale. Også mot den Svenske kronen er krona til finansminister Sigbjørn Johnsen sterk, så du får mye for pengene din i Sverige også.

Har man delt omsorg, er alene forelder, eller har unger bare i helgene så er det litt av en kabal som skal » gå i hop» for å få alle brikker på plass. Der er mine, dine og våres unger, og alle vil jo det beste for sine unger- da er det ikke bare å bestille tur! Det er fortsatt noen familier som har bare sine barn også, vet det!

Sjekk passene i tide, det kan ta tid å få nytt pass om du skal så langt at du trenger det.

Om du skal til USA så må du ha visum, sjekk dette også i god tid. 

 Sommerferien er en tid som skal være kos og hygge for hele familien. Men det er mange unge som gruer seg. Det kan være at foreldrene misbruker alkohol, det er vold i hjemme, eller andre ting som gjør at sommerferien ikke blir som de hadde håpet på. Tenk på ungene!

Jeg mener det er enorme muligheter for å kose seg, ha det hyggelig med venner, reise på kort eller lange turer -sommeren gir muligheter.

Ta vare på muligheten og planlegg allerede i dag, det er kun få uker igjen til sommer`n!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Stein, saks eller papir?

[polldaddy poll=3047832]

Kommer det mer snø nå…

http://www.storm.no/nyheter/her-kommer-vinterkulden-3181785.html Så spy jeg! Nå vil jeg ha S O L!!!

Lukk