Sommerferieplaner – Bestille i tide! Enten du ønsker å ta direkte fly til USA, Thailand eller det afrikanske kontinent, skal du på kort eller lang sommerferie-reise, bør du bestille nå. Sommerferieplaner kan være så mangt, men vet du hvor du skal, og med hvem – er mye gjort.

Etter en lang, tøff og kald vinter her hjemme, er det ikke så rart at man trekkes mot varmere breddegrader.

Påsken 2018 er tidlig i år, og noen velger kanskje Syden framfor fjellet, mye på grunn av estemkulden som har rammet oss i ukevis. Sommerferieplaner? Bestille i tide uten å brenne alt kruttet på en gang. Sommeren er lang og du skal kanskje på en tur til?

Ta fram kalenderen

Vi nordmenn er et hardført folkeferd, men det er begrensinger for alt. En vinter som den vi ser enden på nå, kan ta motet fra noen og enhver. Mars måned er en vår-måned, men få steder i landet har plussgrader ennå og ifølge eksperter skal kulden vare minst én uke til.

Sommerferieplaner – Bestille i tide!

 Vesterålen i Nordland, norsk reisemål? Foto: Wikimedia.org

Sommerferieplaner – Bestille i tide!

Da er det på tide å ta fram kalenderen, huke av de passende datoene hvor sommerferien kan gjennomføres. Disse skarve tre ukene som vi nordmenn lovpriser som de viktigste gjennom et langt år. Sommerferien er og blir viktig for oss, kanskje viktigere og viktigere for hvert år.

Sommeren 2014, vil sannsynligvis bli husket som den aller beste på manns minne, gjennom mange generasjoner. Sommeren 2014 varte og rakk, med fantastiske temperaturer og lite vind – sommeren gjennom. Sannsynligheten er dessverre stor for at vi ikke får oppleve en slik sommer igjen. Bare minnene om den perfekte sommeren er tilbake.

Den norske sommeren

Hvor man velger å reise, særlig i sommerferien, avgjør hvordan ferien blir. Vil du garantert ha sol, bør du reise sørover, har ikke været den store betydningen – kan man med fordel se sitt eget land framfor andres.

Den norske sommeren kan være både lunefull og regntung, vil du ha sol og varme er sjansen stor for at du må reise sørover. Siden den norske sommeren har vært svært bra så langt så kan mange ha utsatt å bestille sin reise, men så vil folk til Syden uansett, derfor bør du bestille så snart som mulig om du skal finne hotell på ditt favoritt-reisemål.

Det er jo i skoleferien man vil reise, og den starter jo nå snart, mange har ikke fått benyttet den deilige for-sommeren vi har hatt til nå. Målsetningen for mange, særlig unge, med en lang sommerferie er selvsagt å finne seg en kjæreste og å bli brun nok.

Hva med Nord-Norge i år?

Du har hørt at det er vakkert på Hawaii og på Seychellene, men har ikke råd til å reise dit på uoverskuelig framtid. Du har også hørt at de som reiser til helt spesielle steder i Nord-Norge, alltid må tilbake. Ikke er det like dyrt som et direktefly til de største byene, eller mest populære feriedestinasjonene heller.

Hvor din sommerferie bli tilbragt vet du kanskje ikke ennå selv, du vet bare at du skal kjenne etter at livet leker, akkurat da du går ut døra på jobben – og har tre livsviktige friuker å se fram til.

Da er det svært viktig at du er logget helt av.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Håp er en farlig ting

Har du hørt noen si dette noen gang? Håp er en farlig ting. Kanskje er du ikke spesielt overbevist over...

Lukk