Om du ikke finner en festival som passer for deg i løpet av de tre sommermånedene så er du tonedøv, og det er strengt tatt ikke håp for deg. Her finner du en komplett oversikt over ALT som finnes av musikkopplevelser, mat, båt, sjøliv- tivoli og scenekunst i skjønn forening. 

Skulle vi få lov til å komme med noen anbefalinger som nesten garantert, uansett musikksmak- blir en suksess. Må du bare oppleve disse festivalene:
26.-30. juni: Tahiti-festivalen, Kristiansund 2013, 26.-28. juli: Månefestivalen, Fredrikstad 2013 og 01.-04. aug: Notodden Blues Festival – Samleside Notodden Blues. Rekker du over disse tre fantastiske festivalene så har du minner helt til neste festivalsommer!

Se og hør Marion Ravn på VG-lista Top 20 fredag 21. juni!

Film er best på kino heter det. Vel, Musikk, band, storbank, orkester, allsang, rock, Blues og ballader er selvsagt best live as it happens.

Bare ikke glem den aller viktigste, VG-lista Top 20 2013, gratiskonserten på Rådhusplassen midt i Oslo som kan få opp i mot 100.000 feststemte mennesker. Det må jo bare bli helt fantastisk, og en ypperlig start på en magisk festivalsommer for liten og stor. Du har mye å glede deg til.

HER er en oversikt over norske festivaler i Norge i 2013.

Har du spørsmål eller ønsker å legge til info om festivaler DU vet om og som ikke er på denne listen så er det flott om du gir beskjed i kommentarfeltet!

God fornøyelse og god Sommer!

Kilde: festivalmagasinet.com.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves- 10 år siden Play-off finaleseier til Premier League

26. mai 2003 skulle Wolverhampton Wanderers spille Play-off finale på Millenium Stadium i Cardiff, mot Sheffield United. Dave Jones var...

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme…

Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det....

Lukk