Sommerflørten som kan bli alvor. Du trenger ikke å sitte alene du som er så flott, klok og smart. Du fortjener å ha noen å dele livet med. Ingen fortjener å være alene om man ikke må.

Din sommer kan bli helt perfekt om du bare vet å ta de riktig grepene som gjør deg synlig for den det måtte angå. 

Forelskelsens rus er nok den aller sunneste og den som en eller gang i livet har vært skikkelig forelsket, glemmer det aldri. Spesielt godt huskes den aller første gangen.

Forelskelsens rus er den beste og den du bør gjemme i ditt hjerte og ta den fram når dagene ikke lengre er like rosenrøde.

Kanskje er det nettopp denne sommeren du finner den første rette? Den uskyldige sommerflørten som ble til noe mer?

I lidenskapens navn: Det inderligste i meg ligger nedgravd, som i dvale. Men det brenner, svir og etser som en vond og ilter mare! Kan mannen som med kun ett blikk får isen til å smelte, stå frem og legge armen rundt meg, som et elskovsbelte? Dypt inni meg er punktet som nå sårt trenger berøring. Jeg dør om ikke låsen til mitt hjerte snart får smøring! Jeg vet han er der – elsker meg – jeg orker ikke lide! I lidenskapens navn; Kom frem – og trekk mitt sjal til side….

Mari-Anne Hjort Waage

Sommerflørten som kan bli alvor...
Foto: Copyright Bjørn Nielsen

Sommerflørten som kan bli alvor…

– Å bli betingelsesløst elsket av et annet menneske er kanskje den største gaven man kan få. Muligens en kvalm klisjé, men allikevel er det dog så riktig også. Om du treffer den rette så er du heldig som blir elsket, du kjenner det langt inn i sjelen.

Det er kanskje den beste gaven du kan få gjennom hele livet, å føle kjærligheten og selv få elske en annen.

Tenk så flott at du faktisk elsker nettopp den rette; som elsker deg like mye tilbake.

– Det finnes tusenvis av filmer, musikk og andre kulturelle begivenheter som omhandler klissete klisjeer rundt kjærligheten. Kanskje er det ikke så rart fordi det er så veldig viktig for oss.

Fra man er kjønnsmoden og til man passerer noen og åtti år, så er vi opptatt av det andre kjønn, en kjæreste en partner eller noen å elske. Etter passerte åtti kan det hende vi har glemt hvorfor, men er like interessert.

Floskler og klisjeer i fleng, men akk så viktig for så mange. Vi mennesker klarer oss veldig dårlig uten andre mennesker. Visste du kanskje ikke at mennesket er menneskets glede? Utvilsomt. Vi er jo “flokkdyr” som trives sammen. Sammen med andre av vår egen rase.

Om du velger å lete etter en potensiell partner, en kjæreste eller en kommende ektefelle er helt opp til deg, om du velger å bruke vennekretsen din, lete på byen i helgene eller om du velger å søke etter en potensiell partner på nett, det er en der ute for deg også, helt sikkert.

Mange nordmenn bruker nettopp internett til å finne den rette. Det er langt mer normalisert nå enn for bare få år siden. Vær ærlig, oppriktig og forståelsesfull. Ikke ha for høye krav. Lag en profil som blir lagt merke til og som skiller seg ut i mengden. Skriv noe som forteller litt om hvem du er og hva du ser etter.

Du er en person som trenger mye kjærlighet, men du vet med deg selv at du også har masse å gi den rette. Alle fakta må komme godt fram i din profil, vær ærlig og direkte, ikke skryt av deg selv, men skriv gjerne med litt glimt i øyet. Humor er undervurdert i de fleste forhold.

Kast ikke bort tiden på å være ensom, du fortjener en å elske. Tiden er inne.

Din tid er nå.

God sommer!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Spis reker, masse reker!

Spis reker, masse reker! Skalldyr er svært populær sommermat, nordmenn bruker dette som et substitutt til sine bugnende frokost, lunsj...

Lukk