Skal du jobbe litt i sommer, bare for å få litt lommepenger så må du begynne allerede nå å lete. Det er viktig å være tidlig ute, det er mange som vil ha sommerjobb.

 Du kan gå med avisene på Søndag, eller midt i uken- men da må du være tidlig oppe- ca 0330-  du kan gå med reklame, du kan gjøre innkjøp for eldre i nabolaget. Du kan rake og gjøre forefallent hagearbeid. Mulighetene er der hvis du bare bruker litt fantansi!

Jeg og to kompisser satt utenfor et hotell, i min barndomsby- og pusset sko! Det var ikke så veldig innbringenede, og dette var vel på 80- tallet, så de fleste sokker var hvite, med blå og rød stripe på. Dvs de var hvite fram til vi skopusserne hadde gjort sitt. Og da var mange av sokkene ikke så hvite lengre, de hadde en sort eller brun stripe med skosverte på seg…

Det var faktisk ikke så mange som ble sinte heller, men noen ville ikke betale den tiern det kostet fordi de måtte kjøpe seg nye sokker, fair deal for oss! Nå er vel skopusser yrke litt mer ute vil jeg tro men det er masse sjanser for å tjene seg en slant hvis man er villig til å stå på litt. Og er du skole elev så har du frikort innenfor en hvis sum du kan tjene før du må betale skatt av det du tjener. Det vil si hele lønna rett i foret fram til da-

Det går også ann å prøve å få til en avtale hjemme også, med ekstra ukepenger for ekstra innsats. Og da må du bare bruke kreativiteten!

Fra skatteetaten no:

«Skal du ha lørdagsjobb, gå med avisen eller jobbe litt i skoleferien? Nå slipper du å gå på skattekontoret for å hente frikortet ditt.

Skoleelever, studenter og andre ugifte personer som ikke har fått tilsendt skattekort, kan fra og med det året de fyller 13 år, bestille frikort.

Frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Fribeløpet for ungdom er 39 997 kroner.»
Så er du blakk i sommer så kan du nesten skylde deg selv.
Lykke til!
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves- Blackburn

I kveld kl 1800 så kan Wolves ha sikret Premeir League kontrakt. Hvis de klarer å slå Blackburn og Hull...

Viktig med riktig sykkelutstyr

http://www.f-b.no/fbtv?videoId=1207 Asså har man ikke siste skrik av utstyr, så er det jo bedre å la være å ta ut...

Lukk