Sondre Justad står fram som bifil. Når en artist av Justads kaliber står fram som bifil, er det overraskende og svært viktig for alle de som fortsatt er i skapet. homofile har brukt de siste tjue årene å komme ut.

De bifile, altså kvinner og menn som kan temme på alle – uavhengig av kjønn, er utvilsomt mange. Nå har disse fått en talsperson, et ansikt og en å se opp til.

Har en tro på at det bor mer i folk, enn hva de tør å leve ut

Sondre Justad

Sondre Justad står fram som bifil.

Sondre Justad står fram som bifil
Sondre Justad in action Foto: Matin Dahl fra Wikipedia.org

Kudos til Justad som tør.

Det var under lørdagens Lindmo på NRK, at artisten benyttet sjansen til å komme ut av bifil-skapet. En forfjamset programleder spurte: ” Du mener egentlig at registret ditt er blitt dobbelt så svært?” smilte Lindmo.

“Ja det er jo helt galskap det der” svarte Justad, og lo selv også.

Artisten fra Henningsvær kommer med album nummer to nå, etter knallsuksessen med “Riv i Hjertet“. Dette er kalt “Ingenting i Paradis

Også låta “Nu har du mæ” har blitt spilt over det ganske land siden det første albumet ble sluppet i 2015. 27-åringen kan du oppleve på en rekke konserter og festivaler gjennom 2018.

Se ikke bort fra at Sondre Justad, nok en gang er å se og høre på Rådhusplassen i juni.

På sosiale medier, tok det ikke lang tid før hyllestene haglet inn til Sondre Justad, som sto fram som bifil i beste sendetid. Vi benytter anledning til å hylle artisten, som vi i utgangspunktet har vært store fan av i lang tid.

Takk, Sondre, for at du er den du er.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com