Det nye vidundret til SONY mobile er mer enn bare en mobiltelefon, det er et vidunder av de helt sjeldne. Et flaggskip i mobil-verden, en telefon du får lyst til å kjøpe så snart du holder en. 

Med stor og klar skjerm på 5 tommer med HD-oppløsning og LCD med Bravia Engine 2, har du en liten «kino» å boltre deg på. Dette er overraskende bra fra SONY.

Sony Xperia slår de mest kjente på billedkvalitet og funksjoner. Dne har Android 4,1 som operativsystem.

Det som gjør at denne bomben av en telefon skiller seg ut fra de andre er at den også har glass både foran og bak, det kan være et problem ved slitasje, men har man beskyttelse så bør den vare lenge, vanntett er den også.

Denne telefonen er også utstyrt med 4G som gjør at den fungerer godt i Telenors norske mobilnett.

Alle har en smart-telefon, mange sverger til iPhone av gammel vane, det bør du slutte med. SONY leverer ferskvare som slår de aller beste, du kommer til å bli gledelig overrasket.

Skal du overraske noen du bryr deg spesilet mye om, så er dette den ultimate gave både for kvinner og menn som velger kvalitet foran noe annet.

Den er tilgjengelig i butikk og på nett nå.

Vargas

I samarbeid med Goviral

Tags: Sony, Xperia

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fotball-Europa ler av duste Norge- Selger ikke billetter til landskamper

Svenskene ler så de griner av norsk fotball generelt, og landslaget spesielt  og det er kanskje ikke så veldig rart. Gutteklubben...

Skal du i fjellet i påsken? Da kan dette innlegget redde livet ditt

Røde Kors er der for deg i fjellet, men det er ditt ansvar å unngå å opptre uansvarlig og i områder...

Lukk