Norges største blogger, tar store skritt mot å bli enerådende hersker i bloggosfæren, på sin spesielle måte. Du kan se henne i teaseren, sammen med bifile Fanny Andersen, som er en god venninne med toppbloggeren.

Det er i forbindelse med singelen «Kids» at de to jentene går i klinsj, med kyssing og flørting. Også Fanny Andersen skriver blogg, men det først og fremst som artist hun er mest kjent.

Les også: Partnerbytte – friseksuell aktivitet

Sophie Elise, har ved gjentatte blogginnlegg på sin populære blogg, tatt til motmæle mot blogghaterne og homofobien som råder i Norge og mange andre land fortsatt. Videre forteller hun via egen blogg, at hun lett kunne ha innledet et forhold til en jente.

Vi må slutte å sette kjærligheten i bås skrev Norges mektigste blogger i et innlegg nylig.

23853358846_dfcf0bba0a.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lJf3-C-qowA

 

Hva Sophie Elise skriver, sier og mener; blir lagt merke til over det ganske land. Derfor er denne hyllesten til alle de som ikke er heterofile, et viktig skritt i riktig retning. Å være jente og bifil og i tillegg åpen om det, krever mot og selvtillit. Kudos til flotte Fanny Andersen, som tør og vil være åpen om sin legning.

I det artisten har fått med seg Sophie Elise Isachsen, vil dette bli omtalt og lagt merke til, også blant svært unge blogglesere. Som igjen kan få de som er i tvil, eller som kjenner tiltrekning på tvers av kjønn, til å åpne seg og til og med komme ut av skapet. Se ikke bort fra at NRK-serien SKAM, sesong tre, også har hjulpet en smule.

Les også: Julekalender for begge – som bør åpnes på soverommet

Samfunnet er i endring, og det er slutt på det faktum at man skal være mann og kvinne og kun det som par. Nå kan man med loven i hånden være både og, til og med mann og mann i et åpent forhold. Et nytt fenomen er å være være i forhold med flere, samtidig. Å være «Poly» = Polyamori, altså, de som har flere åpne kjærlighetsforhold samtidig, der også en ektefelle kan være involvert, blir stadig flere.

Og ikke minst er det en akseptert levemåte i flere europeiske land, blant annet i Nederland og Danmark. I Norge er en gruppe etablert, men vi er restriktive og konservative når det kommer til å revurdere ektepakten her i landet. Men se ikke bort fra, om noen tiår, står det tre framfor presten og sier: “Ja takk – begge deler.”

Siden det nettopp er Sophie Elise og en god venninne som proklamerer at det er ok å være forelsket i gutter og jenter, enten man selv er gutt, eller jente – vil det være en døråpner for mange. Både lesbiske og homofile, men også bifile unge.

Få om noen bloggere i Norge, legger hodet på blokka like ofte som unge Isachsen. Nettopp derfor er hun også Norges aller største og mektigste blogger. Et forbilde for tusenvis, kvinner og menn med alle typer legning. Vi er mektig imponert!

 

Kilde: VG.no

Vargas

Tags: bifil, Fanny Andersen, homofil, Kids, lesbisk, Polyamori, Sophie Elise Isachsen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lisbeth Salander – Millenniums fjerde film kommer!

Stieg Larssons fantastiske Milleniumtrilogi kunne ha stoppet etter hans død. Heldigvis har forfatteren David Lagercrantz, i samarbeide med Larssons familie...

Ikke penger til jul? Joda, det har du!

Penger er aldri viktigere for folk flest, enn i julehøytiden. Det er så mye som skal kjøpes, til så mange....

Lukk