Sophie Elise til Farmen kjendis sammen med Norges tøffeste og ti andre deltagere. Det er endelig klar for en ny runde med mer eller mindre kjente ansikter. Smør deg med litt tålmodighet – sesongen som allerede er under innspilling – kommer ikke på TV2 før i 2022. Men verdt å vente på, eller er den det?

Bergenet lesetid: 5 minutter

Kjendis eller ei

Hvem som er mest kjent i dette landet er ikke godt å si. Erna Solberg og Kongeparet er nok høyt oppe på listen. Hvem som takker ja til å være med på Norges mest kjente kjendis-program, er dog noe helt annet. Sophie Elise er nok for de yngste den meste kjente av deltagerne denne gang. Andre seere vil åpenbart dra kjensel på Mini Jacobsen, Heine Totland og Dorthe Skappel. Men hvem er Adam Ezzari?

Om det skal være Farmen kjendis, bør det vel være en man drar kjensel på? Eller er det innafor å ha med kjendiser som er kjent for naboer, venner og kjente? Vi tror TV2 denne gang har slitt litt mer med å få tak i A-kjendiser. Kjendiser som Kurt Nilsen, Lene Marlin eller Erna Solberg. Ja, for er ikke vår dyktige statsminister fra Høyre, den ultimate drømme-deltageren på Farmen?

Sophie Elise til Farmen kjendis – hun er faktisk nesten like kjent i Sverige, som i Norge. Og hun er rikest av deltagerne på Farmen kjendis, utvilsomt. Det er da noe.

Hvem hadde hørt om Lasse Matberg før han var deltager forrige sesong? Mest kjent for muskler, hår og “Skal vi danse“. I Italia. Vi vil neppe oppleve vår flotte statsminister i noen reality-serier på TV, men det er lov å ha ønsker og håp om å se kjendiser vi kjenner fra før, da.

Kjendiser vi liker og føler vi har et forhold til. Litt sånn forelsket på avstand, om du skjønner? Vi liker Sophie Elise fordi hun er en skriver, allsidig, tøff, styrtrik og en ekte kjendis. Pluss at hun er sexy, selvsagt. Litt i hvert fall.

Konsekvenser

For noen er det å være kjendis en byrde mer enn glede. Men makter man å overvinne frykten, innse at man er et kjent ansiktet utad og komme seg over frykten. Kan nettopp en deltagelse i et reality-program som 71 grader nord eller Farmen kjendis bli banebrytende. Bare spør OnklP, selveste Pål Tøyen, som ble med i eventyret om å komme seg til Nordkapp i 71 grader nord. Det endte med en livsstilsendring og et positivt syn på livet.

Det kan faktisk få enorme konsekvenser å takke, ja til Farmen kjendis.

Bare spør Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Som endte opp som par etter å vært deltagere på Farmen kjendis i samme sesong. Vendela er mest kjent for å være med i én Arnold-film og være på førstesiden av et kjent amerikansk magasin. Petter er vel mest kjent for å være halvnaken og dritings på TV.

Bare spør “Staysman“, Stian Thorbjørnsen, som ble med Lars Monsen på tur og etter det, har han aldri sett seg tilbake. Ble skilt da, men. Apropos Monsen, tenk å få oppleve Lars Monsen – på Farmen kjendis? Han hadde sikkert kjeda seg ihjel, men da snakker vi A-kjendis, da.

Eller for ikke å snakke om Øde Nerdrum, som ble kjendis over natten, med deltagelse i nettopp Farmen kjendis. Øde ble Norges nye TV-yndling i løpet av serien.

Sophie Elise til Farmen kjendis
deltagerne i Farmen kjendis 2021 Foto: Espen Solli TV2

Lønnsomt

Det kan, til tross for frykt for eksponering, være svært lønnsomt å takke ja til deltagelse på Farmen kjendis.

Årets sesong av Farmen kjendis kan bli bra nok, den. Men da må vi først bli bedre kjent med deltagerne. Vi har skrevet om Farmen og Farmen kjendis i 11 år og må innrømme det. For første gang blir kjendiser vi ikke aner hvem er, presentert som “kjendis-deltagere”. Det er litt skummelt, men vi lover å gjøre et forsøk på å presentere samtlige.

Sophie Elise til Farmen kjendis – sammen med rappkjeftede Niklas Baarli, kan bli bra TV.

Å bli så eksponert over tid, som man blir gjennom 6 – 8 uker på TV, som “kjendis” på TV. Gjør at man blir litt kjendis om man ikke er det fra før. Bare spør Øde Nerdrum, som sagt.

Oppfører man seg som folk og gjør så godt man kan, kommer man ofte godt ut av det. Men det er lettere sagt enn gjort. Bare spør Mira Craig, eller Kari Jaquesson. Det gikk ikke spesielt bra.

Her er deltagerne

 • Sophie Elise Isachsen (26) influenser, forfatter, artist og millionær
 • Adam Ezzari (22) artist
 • Isak Dreyer (26) Fisker og vinneren av “Norges tøffeste” på NRK
 • Øyunn Krogh (25) vinneren av “Sommerhytta” på TV2
 • Jahn Ivar “Mini” Jacobsen (55) fotballprofil
 • Heine Totland (50) artist
 • Ingrid Simensen (27) radiostemme og programleder i NRK P13
 • Shabana Rehman (44) artist og spaltist
 • Kjersti Grini (50) håndballprofil
 • Dorthe Skappel (58) programleder for “God kveld Norge” på TV2
 • Niklas Baarli (32) programleder for “God Kveld Norge” på TV2
 • Vebjørn Selbekk (52) sjefredaktør i avisen “Dagen”.

Oppbrukt

Vi skal ikke legge noen føringer eller kritisere TV2 på noen måte. Men vi legger raskt merke til at Norges største kommersielle TV-kanal, legger seg litt etter NRK. Når det kommer til å bruke egne ansatte i egne produksjoner. Her er hele tre av tolv deltagere, minst, ansatt i TV2. Er det nødvendig?

Akkurat som NRK bruker egne folk i både programmet “Brille” og i “Mesternes Mester“. Ikke noe galt i det. Kanskje bare litt kjedelig og forutsigbart for oss som ser på. At ansiktene blir brukt for ofte i samme kanal. Oppbrukt, rett og slett. Det var bare det.

Adam Ezzari er altså artist og er mest kjent for låtene “Wifey” og “Elsker/Hater min hood“. Kult med noen nye fjes. Han kan jo bli kjendis, ikke sant?

Heldigvis er det Norges fineste programleder, Tiril Sjåstad Christensen – som styrer showet også denne gang.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest