Sprutorgasme? De fleste lykkes. Mange kvinner vil så gjerne lykkes med det de bare har sett klipp av på snuskete videoer, eller har hørt venninner skryte av i fylla.

Faktum er at alle kvinner med ønske om et spennende og vellykket sexliv – har forsøkt alene, eller sammen med sin partner. Ikke alle lykkes.

Sprutorgasme? De fleste lykkes …

For det er ikke gitt at du lykkes heller, det skal en viss teknikk til. Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden er stor stas for noen. Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

En G-punkt stav vil kunne gjøre jobben langt lettere. Både om du er singel og alene under akten, eller får hjelp av elskeren din.

Selvsagt er all informasjon om tema sprutorgasme svært tabubelagt. Derfor finner du denne informasjonen på denne bloggen. Vargas12.com går som kjent lengre enn de fleste for å normalisere det mange tenker, men ikke tør å diskutere eller snakke om i plenum.Sprutorgasme? De fleste lykkes …

I de mørkeste avkrokene i mange’s sinn, er det lugubre fantasier og fetisjer som kan slå bena under noen og enhver. Heldigvis finnes det noen som ikke lar noe være uskrevet og formulert. Vargas12.com skriver om det du ikke tør snakke om. Til noen.

Alt er enklere med riktig verktøy. Har du en g-punkts vibrator, vil denne kunne gi deg din første sprutorgasme, og du vil aldri se deg tilbake. Hos Erotikknett.no, finner du alt hva hjertet begjærer. For kvinner og menn i alle aldre. Alle gjør det, hva nøler du med?

Ønsker f.eks han å bli tatt bakfra, bør dere investere i en «strap on» som er et belte med løspikk. Hun kan styre den til hans forlystelse. Mange flere menn enn du skulle tro, får den sterkeste orgasmen via analsex. Mannens G-punkt er prostatakjertelen som ligger ca 5-7 cm inn, og gir ham himmelske orgasmer. Verdt et forsøk. Tabubelagt? Jada, men er ikke ditt sexliv og dine orgasmer verdt å se forbi alle dustete fordommer?

Så til sprutorgasmen som dere jobber så voldsomt med å få til. Nok tid, den gode stemningen, og at hun må være kåt nok, ellers vil dere neppe lykkes. Glidemiddel og en G-spot rabitt fra Erotikknett, så vil hun sprute som en fontene. Ikke alle lykkes uansett, det må man legge på minne, men da er det genetiske hindringer som setter en stopper for det. Dessverre.

Vargas12.com har selvsagt forsøkt, lyktes, og elsker allerede denne vibratoren, den gjør jobben til gangs. Den er stor, stillegående og vidunderlig. Den fyller deg helt og de magiske rabitt-ørene herjer med klitoris som bare en slik vibrator kan. Vi mener du gjør en feil ved å ikke ha en slik tilgjengelig, når behovet melder seg.

Det markante hodet er det som er forskjell fra andre vibratorer, og det er denne som treffer g-punktet, som igjen får deg til å sprute og komme av hjertens lyst. Om du er mottakelig for den type orgasme, men det er de fleste. Heldigvis.

Lykkes du med din aller første sprutorgasme med Fifthy Shades G-spot rabitt, vil vi høre fra deg. Du kan være anonym i vårt kommentarfelt. Den er sort og mystisk, laget av førsteklasses silikon, produsert av et av verdens beste leverandører av sexleketøy, «Lovehoney». For det skarpe øye, så har kanskje oppdaget at det er denne vibratoren som ble kjent gjennom «Sex and the City» – klart du fortjener ditt eget eksemplar.

Din beste investering i ditt sexliv. Vil ikke kjæresten bestille en til deg, bestill den selv, i dag. Ikke vent. I dag!

Les mer om sprutorgasme som fenomen her.

Lykke til.

Vargas

I samarbeide med Erotikknett.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forelsket? I mann eller kvinne?

Forelsket? I mann eller kvinne? Du kan få hvem du vil om du tør å satse. Hva du sier og...

Russere = svindlere! Møter du en russer, kan du bli lurt!

Nok engang er russere avslørt for svindel. 15 deltagere for det russiske OL-landslaget skal ha vært med på systematisk doping,...

Lukk