Konflikten i midtøsten har på gått lenge, men den utviklingen vi nå ser er ny og den oppmerksomheten dette får, har nå fått Iran til å tilby væpnede styrker til å beskytte konvoiene av palestina sympatisører.

 Irans marine er klare til å eskortere fredelige konvoier til Gaza med all sin makt, sier Ali Shirazi til det iranske nyhetsbyrået Mehr.

Shirazi er Ali Khameneis representant i Irans revolusjonsgarde, skriver Reuters. Khamenei er øverste leder i Iran.

Hva blir det neste? At USA kommer med soldater og skal støtte Israel med å slakte enda flere aktivister?

Jeg ser konturene av en konflikt som kan få uante konsekvenser. Og begynner det  først å smelle nå så går det fort, og andre nasjoner involverer seg.   Om ikke det er snakk om tredje verdens krig, så skal det ikke så mye til når konflikter så fastlås som denne ikke løser seg, kan det bli meget alvorlig og spent.

At Iran kommer på banen er i seg selv meget alvorlig, og jo flere nasjoner som involverer seg  jo større sjanse for en større krig.

Israel mener at militæraksjonen mot nødhjelpskonvoien utenfor Gazastripen var lovlig og ikke i strid med internasjonale lover.

– Internasjonal lovgiving gir rett til å sette opp en blokade rundt en krigssone, og Gazastripen har vært en krigssone siden Hamas tok makten, sier Yigal Palmor, talsmann for det israelske utenriksdepartementet, til det svenske nyhetsbyrået TT.

kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10001079

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg er best!!! YES!

De 5 mest besøkte bloggene i Fredrikstad Vargas12's Blog 1672 besøkende SINNSYKE ANDRÉ SOLVANG 1640 besøkende supermarie.net 1497 besøkende Lenes...

Når absolutt hele utstyret svikter

Jeg blir mannevond når utstyre svikter! Jeg får svettetokter, rødeprikker over hele kroppen og desperate skjelvinger. Jeg takler det forferdelig...

Lukk