Å tape 1-6 for lillebror og nabo Manchester City er noe av det verste som kan skje. Spesielt hvis laget som taper er Manchester United. Som er vant til å slå de fleste med samme siffer. 

Da Manchester City gikk opp i ledelsen var det erkerival United som hadde kontrollert oppgjøret på Old Trafford.

– Mannskapet til sir Alex Ferguson hadde ballen klart mest, og presset City bakover på banen. De røde maktet likevel ikke å skape noe som helst foran mål. Og sånn sett var det ikke noe ran at City ledet til pause. I andreomgang fortsatte Evans og Balotelli i hovedrollene. For det var bare spilt halvannet minutt da sistnevnte ble spilt fri og stormet mot målet til Manchester United.

Bak ham var Jonny Evans på etterskudd. Forsvareren rev ned Balotelli, og ble belønnet med direkte rødt kort av dommer Mark Clattenburg.

Seiren ble spikret da Edin Dzeko satte inn 1-4, og David Silva økte til 1-5 rett før slutt. Og på overtid: Dzeko ble tomålsscorer da han avsluttet festen med gjestenes sjette mål for dagen.

Da var ydmykelsen komplett for Manchester United. Og som kommentatorene sa på direkten hos Sky Sports:

-«Vi har en ny favoritt til å vinne Premier League»!!

Dette er også en meget god nyhet for alle andre lag og fans. Ingen lag er mer populært å «hate» enn Manchester United. Liverpool fansen jubler til og med for dette resultatet vil jeg tro.

– Allikevel skal ingen bli overrasket om det er Sir Alex og de røde djevlene som tar siste stikk og vinner årets sesong. De er gode nok til det, til tross for slakt på eget gress i årets til nå, viktigste kamp. Ingen trenere/managere uansett nasjon, vil noen gang kunne erstatte Sir Alex Fergusons fantastiske merittliste. 19 Premier League titler er ikke tilfeldig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LrAUef5pr_8[/youtube]

Men stadig fler ting peker på at det nærmer seg en markant endring på Old Trafford i tiden som kommer. Den største endringen kan være at det ikke lenger havner trofeer i det smekkfulle trofé-skapet til Manchester United.

– Manchester United, et av verdens mest kjente og beste lag for tiden. Men ikke det rikeste lenger. På langt nær. Eieren Malcolm Glazer, er i ferd med å kjøre giganten ned i grøfta og langt ut på jordet. I 2005 fikk Amerikaneren full eierskap til en verdi av £800 mill. og tok umiddelbart klubben av børsen.

I 2006 kom Malcolm Glazer med sterke indikasjoner på at han (og familien) hadde langsiktige mål for eierskapet sitt, og inkluderte sine to sønner Kevin og Edward, sammen med datteren Darcie Glazer som styremedlemmer.

– Sir Alex Ferguson er over 70 år og vil nok ikke orke mer enn maks en sesong til på Old Trafford, hva skjer etter det? Hvem skal ta over etter den energiske skotten? Uansett hvem det blir så vil vedkommende alltid bli sammenliknet med manageren med størst suksess i historien. Stakkars mann.

Jeg tror klubben er med helt inn i inneværende sesong, og kanskje til og med vinner. Men det er veldig lenge til neste trofé, og jeg tror også at de fleste stjernene er bort om få år, hvis klubben i det hele tatt overlever tapet av Sir Alex og overlever galskapen til Glazer- familien.

Manchester City og Chelsea og kanskje Liverpool er de lagene som vil ligge foran Manchester United i årene som kommer. Nedturen ser allerede ut til å ha begynt for det stolte laget til verdens største manager gjennom tidene.

Det er kun spilt 9 kamper av årets sesong. det skal spilles 38 totalt. Det er bare 5 poeng som skiller de to Manchester lagene. Alt kan skje.

Tror du Manchester United kan reise seg etter å ha blitt ydmyket på «The theatre of dreams»?

 

 

Vargas

 

Kilde

 

VG.no

http://fotboll.expressen.se/premierleague/1.2600475/balotelli-malskytt-efter-husbranden

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det gode mot det onde- Tar ondskapen over?

  Vi mennesker er født med nøytrale meninger og har ikke forutsetninger for å ha onde tanker. Vi utvikler oss med tiden...

Lysbakken i amme-tåken?

 Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken påstår at unge kvinner burde amme mindre og jobbe mere.  Bør ikke Lysbakken la...

Lukk