[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwdZs0GqWHA[/youtube]

JENS STOLTENBERG ER EN HEDERSMANN

Statsminister Jens Stoltenberg har det siste døgnet stått i mot, vært til stede, trøstet og snakket med skadde og pårørende etter Norges verste katastrofe i moderne tid. 

Samtidig så har Stoltenberg vært til stede for media for å fortelle det han mener er viktigst i denne vanskelige tiden, og det er å holde sammen være til stede for hverandre. 

Justisminister Knut Storberget og Statsminister Jens Stotenberg

Foto: TV2.no

– Det blir ekstra tungt når det handler om menneskene jeg kjenner. Jeg kjenner flere av dem som har mistet livet, og jeg kjenner foreldrene til flere av dem. Og dette skjedde på et sted hvor jeg har tilbrakt min ungdom, hvor jeg ble politisk aktiv. Det var min ungdoms paradis, og nå ble det et helvete, sa Stoltenberg til den fremmøtte pressen.

– Norges statsminister har stått fjellstøtt som en regjeringsleder skal i en vanskelig og kaotisk tid. Selvsagt må det være svært vanskelig da alt tyder på at det er Jens Stoltenberg og den rød grønne regjeringen som ser ut til å ha vært hovedmålet for de grufulle handlingene som rammet Oslo og Utøya.

Statsministeren maner til ro, tålmodighet og samhold. Han ønsker at det norske folk skal holde rundt hverandre og trøste i det som er den vanskeligste tiden for svært mange nordmenn og for han selv som hovedmål og regjeringssjef.

Foto: TV2.no

Statsminister Jens Stoltenberg har vært på Utøya hver eneste sommer siden 1974, og skulle vært der i dag for å snakket med rundt 600 deltagere på AUF- leiren. Sånn gikk det altså ikke.

Han sa at Utøya var hans sommerparadis som har blitt forvandlet til et helvete.

Det er liten tvil om at dette må være en ubeskrivelig påkjenning for Stoltenberg, som også kjente flere av ofrene i regjeringskvartalet.

I skrivende stund er det kommet meldinger om at 92 drepte til sammen. Foreløpig. Flere skal fortsatt være savnet. 

Jeg vil på vegne av det norske folk rette en stor takk til statsminister Jens Stoltenberg og hans hjelpeapparat for en fantastisk innsats så langt. STÅ PÅ!

Vargas

 

Kilde

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080641

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norway hit like Oklahoma City- 91 killed

  TERROR PÅ NORSK JORD SAMMENLIGNES MED BOMBEN I OKLAHOMA I 1995 19. april 1995 tok Timothy McVeigh livet av...

Anders Behring Breivik (32) er Norges fiende nr 1

 Anders Behring Breivik (32) som er pågrepet for bomben i Oslo sentrum, og massedrapene på Utøya, har bodd på Oslos...

Lukk