557e957e84ae3cac765a900a+v10Alle de 12 deltagerne til høstens TV2-underholdning i Skal vi danse! Foto: TV2.no

Som seg hør og bør, skal Norges største kommersielle TV-kanal TV2, på ny satse på en liten skjerv i fra TV-seerne. Du må stemme fram din favoritt i ti program etter hverandre, før en vinner kåres, eller var det  fjorten? 

De, altså TV2 – vil at du skal ta vel i mot en rekke kjendiser i fra fjern og nær, kjendiser du kanskje ikke har hørt om en gang, men som har takket ja til å trene seg forderva i ti uker, før i TV-lampene engang er slått på.

Farmen og Skal vi danse, er like bankers som amen i kirka, TV2 vet å suge på de aller beste karamellene, som gir velfortjent mynt i kassa. Mer enn en halv million nordmenn ønsker å se halvkjente mennesker, drite seg ut på lørdagskvelden, gjennom høsten.

En vinner får pokal og navnet sitt i gullskrift på TV2.no og havner i sofaen hos gutta boys, Thomas og Harald.

Blir vi tvunget til å se på, må vi også ha en favoritt, da blir valget enkelt, Staysman er konge i Fredrikstad, og vår femmer går til han. Tenk om bare halve Norge var like blid, frimodig og gav av seg selv på lik linje som flotte Stian Thorbjørnsen fra plankebyen?

Programledere er Norges beste «ta i mot» kommentator, Katrine Moholt, og Norges svar på Andrea Bocelli, Didrik Solli-Tangen.

Vil du vite mer om alle de tolv kjendisene som har vært «dumme» nok til å takke ja, til dette maraton-helvete, se TV2.no.

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik – truet i fengslet , vil ikke overleve friheten!

Anders Behring Breivik - truet i fengslet , vil ikke overleve friheten! Skulle terroristen bak 22. juli 2011 noen gang...

Nico & Vinz og knallvær sender hundre tusen til Rådhusplassen 20. juni!

Artistlista for årets store konserteventyr, VG-lista top 20 på Rådhusplassen er lang. Værgudene vil vise seg fra sin beste side,...

Lukk