Stefani Joanne Angelina Germanotta, eller kanskje bedre kjent som Lady Gaga er i Norge- Og den biseksuelle 24 åringen har hatt enorm suksess. Sist med låta «Bad Romance».

Gaga fikk artistnavnet sitt da musikkprodusenten Rob Fusari sammenlignet den vokale stilen hennes med Freddie Mercury, og tok navnet Gaga fra singelen Queen gav ut i 1984, «Radio Ga-Ga. Det var Fusari som hjalp henne med å skrive noen av hennes tidligere hits, som «Disco Heaven», «Dirty Ice Cream», og «Beautiful, Dirty, Rich».

Lady Gaga ankom Norge på den private delen av Gardermoen fredag i 14-tiden. Den amerikanske superstjernen ankom i privatfly og ble hentet i en bil med sotede vinduer-

Lady Gaga hadde en lang liste som hun gjerne ville ha på plass til hun kom på sitt andre Norges besøk. 

Det er en kjent sak at store stjerner har store krav og behov. Men hun spiser nesten bare sunne ting og Lady Gaga har ingen alkohol ønsker på sin backstage-rider. Mange av de største stjernene har ofte svært høyt alkohol nivå på listene sine over hva som må være på plass i garderobe-seksjonene backstage før konserter.

Prosjektdirektør hos konsertarrangøren Live Nation, Christian Schøyen, mener Lady Gaga umulig kan kombinere sitt sceneshow med store mengder alkohol.

– Lady Gaga er utrolig seriøs, og skal du ha et show som henne, så kan du ikke starte dagen med en halvflaske whisky. Da blir det heller sportsdrikk og sunn mat. Det vet alle som har sett en Gaga-konsert, sier Schøyen.

Norgesbesøket er en del av Europa-turneen Monsters Ball Tour – og Gaga kom fredag fra to konserter i Finland.

New York jenta skal bo på Grand Hotell på Karl Johan i Oslo og holder et forrykende show i Oslo Spektrum over to dager.

 

 

Vargas

Tags: konsert, Lady Gaga, Norge

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kina- kommunistenes sentrum

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SpPMIRADfuw[/youtube] Nettsiden Norway, the official site in China er det offisielle Norges ansikt utad i Kina. Her finner man...

Fra tjukkas til kjekkas

  Hvis man skal gå ned i vekt, så har jeg hørt at man skal spise fisk. Mye fisk! Og...

Lukk