I øst- Europa står fortsatt tiden stille. Har du vært i Russland i det siste? Så du en neger? Russland er et svært land, men det er ikke mange mennesker som bor der sammenlignet med feks USA. Det bor mer enn dobbelt så mange «over there». Men i USA derimot, der er det massevis av mørkhudede. Russland ligger 50 år tilbake i tid sammenlignet med vesten. Det vil si at mennesker som bor i dette ugjestmilde, korrupte, iskalde landet ikke har snakket eller sett en eneste neger noengang.

Hvorfor skal de svi av noen rubler for å stemme på Stella da?

Mest sannsynlig for de negre generelt er mye smartere en russere vil jeg anta. At de vil ikke flytte dit.

Jeg vet at det ikke er bare Russland som ikke stemte på Norge. Men det var svært mange Øst Europeiske nasjoner, og de er ikke det spor bedre enn giganten i øst.

I USA har de ikke Eurovisjon Song Contest. Der har de IDOL, og andre sang- konkurranser. Og de har masse mørkhudede som gjør det svært bra på scenen.

– Men i det østlige Europa så har tiden stått stille i år tier. Look to Kina! Kina, kommunistenes vugge. Villsinte på den norske nobelkomiteen, men landet går så det griner og de har økt bruttonasjonalprodukt med mange hundre prosent. Kina er det land i verden som har mest økt levestandard og det land som har fått ned mest arbeidsledighet, de siste 5 år. AS Kina går så det griner.


Stella var utrøstelig etter sjokket om å ikke nå finalen Foto: NRK.no

 

Men i Europa så står som sagt tiden nesten helt stille- Og de vil ikke endre seg heller kan det se ut som-

Det er ikke sikkert vi får svar på det noen gang. Men teknisk svikt og dårlig lyd. Mye skulle ha klaffet bedre for hele Norges Stella. En mørkhudet skjønnhet fra Norge og Kenya. Som er elsket av en hel nasjon, bortsett fra noen politikere på mørekysten som heller burde bodd i øst Europa.

Stella Mwangis tårer kan rett og slett komme av rasistiske vibrasjoner fra en svunnen tid- Et kaldt gufs fra den kalde krigen, der også jødehatet stod sentralt i størstedelen av det sentrale Europa for bare noen få ti- år siden. Det er intet annet enn en skam!

Men, hvis øst europeerne fortsatt hadde hatt svart- hvit TV, så tipper jeg vi hadde sett Norge og Stella i finalen på lørdag der hun hadde danset og sunget seg til seier i Düsseldorf. Hadde Stella Mwangi stilt opp i det amerikanske IDOL ville hun blitt megastjerne og millionær-

Uansett så vil det norske bidraget stå fram som en fargeklatt- bare ikke ønsket av et Europa som ingen vil gjøre seg bekjent av-

Stella Mwangi er min Eurovisjon Song Contests moralske vinner…

Vi får vel heie på Sverige da- om de klarer seg-

Vargas

 

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=10093743

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=10093514

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=10093587

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NORGE er ikke med i GP finalen lørdag

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qzY5cTNdKQY[/youtube]  Foran et samlet norsk pressekorps svarte Stella i natt på spørsmål om den overraskende GP-exiten tirsdag kveld. Stella...

Christoffer Kihle Gjerstad skulle stått konfirmant denne våren

  Christoffer Kihle Gjerstad ble bare 8 år gammel Foto: Aftenposten.no   Politiet i USA er rystet over de groteske...

Lukk