Du har kanskje ikke en 50-lapp til overs?

Stephen Hawkings stemme, brukt for Syria. Vi som har alt, er vel egentlig forpliktet til å hjelpe de som sloss for livet i f.eks Syria? Ikke alle liker å ta innover seg det faktum at noen barn ikke gleder seg til jul, de er mer opptatt av å ikke bli skutt i filler av bomber og granater.

Du husker kanskje Omran? Den 5 år gamle gutten som ble avbildet i sykebilen, blødende fra øret og et kutt i panna, etter at missiler hadde sprengt huset hans sønder og sammen?

Eller har du kanskje glemt ham allerede? Omran er tilbake i ruinene i Aleppo, den eneste forskjellen er at han har mistet de aller fleste i sin familie.

Stephen Hawking, en av verdens mest innflytelsesrike mennesker, hans stemme blir hørt, enda det er en computer som snakker for ham. Lytt, lær og del. Verden blør, vi bør kunne dele av vår overflod til mennesker som lever i krigsruiner, uten mat.

Stephen Hawkings stemme brukt for Syria.

Bruk 4 minutter av din tid, til å se denne videoen, hvordan noen uskyldige mennesker har det, du kan gjøre noe med det ved å gi en skjerv av din rikdom. Krigen har vart i mer enn fem år, og ser ikke ut til å bli avsluttet med det første.

Selvsagt er det offer i enhver krigssituasjon, også uskyldige, skrekkslagne barn, det betyr ikke at vi ikke skal gjøre noe med det!

Takk for ditt bidrag!

Kilde: theguardian.com

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dobbeltdrap i Kristiansand – gjerningsmann snart tatt

Dobbeltdrap i Kristiansand - gjerningsmann snart tatt. Norsk politi vet hva de driver med når det kommer til drapsetterforskning og...

Naken-selfietrenden som tar av på nettet – tør du?

Naken-selfietrenden som tar av på nettet - tør du? "One Finger Challenge" påstås å ta helt av i sosiale medier....

Lukk