Steve Jobs har kun sorte gensere foto: idg.no

 

En av verdens rikeste og helt sikkert blant de mest intelligente har kun en enste genser, eller i hvertfall kun en farge. Han er administrerende direktør i et av verdens største selskap Apple Inc. Han har vært konsern sjef i PIXAR Animations studios og med i styret til Walt Disney.

Men altså kun en sort genser. Jeg tviler selvsagt ikke på at herr Jobs ikke vil bruke av sin enorme formue på tekstiler, men jeg tror rett og slett at den sorte genseren er helt bevisst. Et valg som er lett å forstå, men det kommer jeg tilbake til-

Steve Jobs er blant teknologiens førerhunder på mange måter, og alle lytter når 56 åringen snakker. Et klokt hode med enorm makt. Han har 4 barn, er gift med Laurene Powell og sverger til Buddhismen når det kommer til religion.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2-ntLGOyHw4&feature=fvst[/youtube]

 

Han er nr 43 på listen over USAs rikeste og har derfor råd til veldig mange sorte gensere…

– Jobs er en personlig venn av tidligere president Bill Clinton, og ofte i offentlig ordkrig med DELL eier og gründer Michael Dell, der han bestemt mener at Apple Inc.  sine aksjer er mer verdt enn Dells aksjer, og det er de jo. Men kanskje litt barnslig?

Han skal ha fått en kreft- diagnose for en tid tilbake, men er fortsatt frisk og rask, og jeg vet for lite om det til å spekulere i alvorlighetsgraden i sykdommen.

– Den sorte genser han til stadighet blir sett i, er etter min mening fordi han ikke vil at fokuset skal kun være på hans produkt, og ingenting annet. En gul skjorte eller grønn genser, uansett hva han hadde vært kledd i, så ville det kunne ta bort fokuset fra et Apple produkt, og det vil selvsagt ikke med- gründer og adm. dir at det skal.

Han har derfor en så nøytral genser som mulig og alltid i samme farve for å holde fokus på det som blir vist fram og fortalt. Det er ikke tilfeldig at det er han som forteller det fortelles skal angående nye Apple produkt.

Jobs er kanskje den beste på område-

 

Hva mener du? Hvilken grunn tror du det er til at Apple direktøren alltid har sort genser?

 

http://www.apple.com/

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10086961

 

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10086886

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Fuck for Forest» får masse gratis reklame

  - FFF er en organisasjon som by Leona Johansson and Tommy Hol Ellingsen står bak, og de får masse reklame fordi de...

Bankstreik- ta ut kontantene dine

  Nå går det mot bank streik, ta ut pengene dine nå. Og betal regningene dine innen tirsdag- Er du...

Lukk