Steven Gerrard – En hyllest til nummer 8! En av verdens største og viktigste fotballklubber, mister en av verdens beste og viktigste spillere, når Steven Gerrard (34) gir seg i Liverpool.

En spiller som forble lojal til det siste. Elsket av både klubb og fans.

Den legendarisk klubben, med verdens mest kjente fotballstadion, Anfield – har vunnet absolutt alt som vinnes kan, for mange er det dessverre lenge siden sist. Men Captain Fantastic løftet Champions League-trofeet i 2005. Den største dagen i en legendes karriere.

Steven Gerrard hadde som mål å vinne Premier League med sitt Liverpool, og var så nær et par ganger, men lyktes aldri. Hans største nederlag som spiller.

Steven Gerrard fikk tilbud fra en rekke andre klubber, José Mourinho har nylig innrømmet at han forsøkte å få tak i den tidlgere landslagskapteinen tre ganger, uten å lykkes. Stevie G. ville vinne alt med klubben i sitt hjerte, derfor er han også i manges øyne en ekte helt.

Der ikke penger, heder og ære stod i veien, han forble Liverpool-spiller. Se ikke bort i fra at han kommer tilbake som manager, når tiden er inne.

Steven Gerrard – En hyllest til nummer 8!

17 år og 709 kamper senere er det over. En av de vittigste spillerne i moderne tid reiser til USA for å fortsette en lang og begivenhetsrik karriere. En karriere få andre spillere kan drømme om.

En karriere som startet som 17-åring for de hel røde, en karriere som inneholdt 112 landskamper for England, og som satte hans navn helt øverst blant de aller største spillerne.

Steven Gerrard har sagt at han vil tilbake til sitte elskede Liverpool en dag. Han har også sagt at han vil tilbake til klubben i sitt hjerte når han dør. Han er født ved Anfield, der vil han også begraves.

Man kan si så mangt om de ekte heltene, de aller største – er de som vier et helt liv til en og samme klubb, til tross for større og bedre tilbud andre steder.

Steven Gerrard har spilt med trøye nummer 8 gjennom hele sin karriere. Trøye nummer 8 bør henges på veggen i de innerste gemakker på Anfield, som en hyllest til kapteinen som aldri vil bli glemt. En trøye og et nummer som bør freds for all framtid

Steven Gerrard, en spiller alle unge gutter i Norge bør ha som forbilde – uansett farve på favorittdrakta.

Klokka 18:30 norsk tid, lørdag 16. mai – løper Steven Gerrard ut på Anfield for aller siste gang. For 709. gang i Liverpool-drakt.

Ikke et øye vil være tørt når legenden blir byttet ut et par minutter før slutt, for å motta en fortjent hyllest fra de som elsker ham mest. Liverpool møter Crystal Palace, i en kamp som vil handle om en mann.

Steven Gerrard, et idol, en helt og et forbilde, går av for siste gang.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Juventus, Pirlo og Buffon vs Barca i finalen av CL!

For en finale vi får i Berlin 6. juni! Juventus slo Real Madrids, fjorårets vinner med 3-2 sammenlagt. It is...

Lukk