Steven Gerrard tar over gigant-lag! Mr. Captain Fantastic, selveste number eight, ‘Stevie G‘ altså, Steven Gerrard, en av de viktigste spillerne for Liverpool gjennom tidene – kan ikke sitte stille lenger. Han må forsøke seg som manager.

Å passe Liverpools guttelag er stas nok, men legenden Gerrard vil inn i jobben som manager nå – Rangers i den skotske ligaen, ønsker den tidligere Englands kapteinen som ny sjef på Ibrox.

Gerrard tar et gigantisk steg mot sitt nye yrke, med å takke ja til denne jobben. Burde han ikke tatt en enklere jobb, tenker kanskje noen?

Steven Gerrard tar over gigant-lag!

Steven Gerrard tar over gigant-lag!

Steven Gerrard, la opp som Liverpool-spiller i 2015 Foto: Wikimedia

Fallhøyden blir enorm, om Gerrard mislykkes i den skotske klubben som engang var bedre enn Celtic, men som for få år siden degradert og måtte starte helt på ny, etter degraderingen i 2012.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at ‘Stevie G’ har hjertet sitt på Anfield, og det er her han aller helst ønsker å bli en suksessfull manager. Da bør fotballkamper vinnes, og vinnerkulturen innprentes raskt, og han bør ut i Europa med Rangers – snarest mulig.

Den skotske ligaen har tre gode lag, det er Rangers, Aberdeen og Celtic. Hibernian har kun 6 tap på 35 kamper, og er overraskende godt med. Resten av lagene i den skotske Premier League – er stallfyll.

Brendan Rodgers er Celtic-sjef, manageren som hadde Steven Gerrard som kaptein, og som var svært nær ved å vinne Premier League med Liverpool, før det hele gikk galt i 2013/14 sesongen, og han fikk sparken etter dårlige resultater i 2015.

Steven Gerrard er et godt fotball-navn, som nødvendigvis ikke behøver å bli et godt manager-navn. Mange før han, har forsøkt og mislyktes – de fleste suksessrike spillere gjør det. Men lite har vært mer gledelig, enn å se at den tidligere landslagsspilleren og kapteinen for Liverpool, lykkes som manager for Rangers i Skotland.

Som assistent, har Gerrard valgt den tidligere Liverpool-spilleren, Garry McAllister. Gerrard erstatter Greame Murty, som har hatt problemer med spillergruppa over lengre tid.

I skrivende stund innehar Rangers tredjeplassen på tabellen, men er hele ti poeng bak Rodgers og Celtic, og likt på poeng med Hibernian.

Det er ventet at Steven Gerrard presenteres som my sjef på digre Ibrox innen kort tid. Fram til nå har den tidligere Liverpool-spilleren gått i lære hos Jurgen Klopp og har hatt ansvaret for ungdomslaget på Merseyside.

Vi krysser fingre og tær og håper på sportslig suksess, for en en av de beste og mest populære, og betydningsfulle spillerne i engelsk fotball i moderne tid.

Se ikke bort fra at Mr. Captain Fantastic tar over Liverpool en dag.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du en særing? Melde deg på Farmen!

Er du en særing? Melde deg på Farmen! Gaute Grøtta Grav, ønsker et annerledes Farmen 2018. Derfor søker TV2 og...

Lukk