Stjernespiller forlater England! En attraksjon mindre i Premier League, en stjernespiller forlater England, men det er en dårlig skjult hemmelighet at Eden Hazard (28), lenge har ønsket seg til Spania. Real Madrid er villig til å betale €100 mill. for den raske og tekniske belgieren. Dermed mister Premier League en av sine største profiler.

Overgangen vil bli bekreftet etter Europa League-finalen, mellom Arsenal og Chelsea i Baku, 29. mai. Overgangsvinduet åpner ikke før 9. juni, men de største og rikeste klubbene, har allerede gjort ‘gentlemans agreement’ på flere av sine viktigste overganger.

Her hjemme vil Manchester United og Ole Gunnar Solskjær sine bevegelser og aktiviteter, bli fulgt med argusøyne. Den ferske manageren på Old Trafford har en tøff jobb foran seg i sommer. Dessverre er han allerede blant favorittene til å miste jobben først av de 20 managerne i Premier League – kommende sesong. I England er det som kjent statistikker på det meste.

Stjernespiller forlater England!
Hazard og Mourinho den gang da … Foto: Getty Image

Eden Hazard har vært Chelseas beste spiller i en årrekke, han har sikkert fem, seks år igjen av sin eventyrlige karriere. Selvsagt er det naturlig for ham å gå til en av de største klubbene på kloden. Lønna er et par hakk opp og han får skinne på de aller største scenene med de beste spillerne i verden, samt sloss om de gjeveste trofeene. Eden Hazard fortjener det.

Stjernespiller forlater England!

Den belgiske landslagsspilleren vil ende på 246 kamper for Chelsea, den siste blir Europa League-finalen mot Arsenal, så langt med 85 mål i Premier League og 108 mål totalt, for de blå. Og ikke mindre enn 54 målgivende pasninger, det er klart Hazard er et yndet mål for de aller beste klubbene.

Mange vil hevde at Eden Hazard var med på å skvise ut, José Mourinho, fra Chelsea etter skandale-sesongen 2015/2016, etter å ha vunnet ligaen året før. Mourinho følte seg forrådt av sine egne spillere. Vi vet ikke annet enn at Hazard hadde sin dårligste periode i starten av den sesongen og at manageren fikk fyken, rett før jul. Sannheten er at han fikk mange av spillerne i mot seg, etter å ha mobbet den kvinnelige legen, Eva Carneiro, ut av klubben i starten av denne sesongen. Om det var nok til at han ‘mistet garderoben’, vet vi ikke.

Høydepunktet i Eden Hazards Chelsea-karriere, må selvsagt være ligagull i sesongene 2014-2015 og 2016-2017, FA-cup trofeet i 2017-2018 og ligacup-trofeet i 2014-2015. Eden Hazard var med å ta Europa League tittelen i sin aller første sesong for Chelsea, som også kan være med å avslutte hans karriere i klubben. Trofeer er og blir det viktigste i fotball.

Den kjente nummer ti-spilleren tar med seg kona, Natacha Van Honacker og sine tre sønner til Madrid i sommer. La oss håpe Sarri (om han får beholde jobben) og Chelsea bruker pengene fornuftig. Det vil uansett bli vrient å erstatte en av Premier Leagues beste spillere, de seks sesongene han tilbrakte på Stamford Bridge.

De tidligere fire store lagene, har blitt til syv styrtrike klubber i Premier League, som med det utvilsomt er den mest omtalte, gjeveste og tøffeste ligaen i verden. De to Manchester-klubbene, de tre fra London samt Liverpool og Wolves, utgjør et kobbel av ærgjerrige, ambisiøse investorer, som ønsker å få igjen mest mulig av sine forretninger.

Disse klubbene er villig til å sprenge banken for å nå sine mål. Derfor finner vi fire engelske lag i de to største finalene i Europa-cupene denne sesongen. Det er ikke tilfeldig. At en av de beste spillerne forlater en av de lagene som skal spille Champions League neste sesong, for hundre millioner Euro, betyr bare at en eller to nye kommer inn. Chelsea vil være med å sloss om trofeer i årene som kommer. Garantert. Tredjeplassen denne sesongen var godkjent, til tross for å havne 26 poeng bak vinneren, Manchester City.

Sloss om titler og trofeer vil trolig Tottenham, Manchester City og Liverpool neste sesong også. Arsenal og Wolves kanskje hakket bak, men det største spørsmålstegnet blant de største klubbene, må bli Solskjær og hans Manchester United. Kan han overleve den kommende sesongen? Mange mener det blir vanskelig. Må Paul Pogba vekk eller bør verdensmesteren bli på Old Trafford? Vi lover å følge med på alle bevegelser i overgangsvinduet.

Premier League 2019/2020 har følgende 20 lag:

 • Arsenal
 • Bournemouth
 • Brighton
 • Burnley
 • Chelsea
 • Crystal Palace
 • Everton
 • Leicester
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle
 • Norwich
 • Sheffield United
 • Southampton
 • Tottenham
 • Watford
 • West Ham
 • Wolves

Norwich vant Championship foran Sheffield United, der begge lag er klare for Premier League neste sesong.

Huddersfield, Fulham og Cardiff rykket ned. Play off til den siste plassen i Premier League står mellom gamle storlag som: Leeds, Derby, WBA og Aston Villa. Ofte mer bingo enn noe annet, er det et vanskelig nåløye å passere.

Stjernespiller forlater England!

De to første PO kampene endte med følgende resultater: Derby – Leeds 0-1 og Aston Villa – WBA 2-1, der omkampene spilles 14. og 15. mai. Finalen spilles på Wembley 27. mai.

Andre viktige datoer du bør få med deg:

18. mai er det FA-cup finale på Wembley, mellom Watford og Manchester City. Vinner City, spiller Wolves Europa League kommende sesong.

29. mai er det Europa League-finale mellom Chelsea og Arsenal i Baku.

1. juni, selve rosinen i fotball-pølsa, Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham. Spilles i Madrid, på Atleticos hjemmebane, digre Wanda Metropolitano Stadion.

Følg Vargas12.com på Facebook og få det første av det siste, når rike lag skal handle de beste spillerene i sommer.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Instagram-bildene du elsker!

Instagram-bildene du elsker er mer populære enn alle sosiale medier til sammen. Facebook, bloggere, Twitter, Snap og nettavisene sliter alle...

Lukk