Ryktebørsen går varm i januarvinduet for spilleroverganger til og fra engelske klubber. En større stjernespiller har ikke Manchester United hatt siden Cristiano Ronaldo dro til Real Madrid. Stjernespiller på vei – kan være løsningen for Manchester United!

Mange følger med på sine favorittlag, dermed er det mange som følger særlig Liverpool og Manchester United. Nå ser det ut til at en stjernespiller er på vei – og det som kan være løsningen for problemene til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

Lest: Hvem er sjef i Manchester United?

Nok en engang linkes Fernandes til Old Trafford, men den gang er det langt mer reelt enn tidligere. Den portugisiske stjernespilleren skal være svært nær en overgang, og det kan skje innen kort tid. Dette er sannsynligvis en av de viktigste signeringene siden Sir Alex Ferguson trakk seg, og nøkkelen i Solskjærs framtid i Manchester United.

Sterke ord, ja, men Bruno Fernandes har flere av de manglene som tydelig vises på Solskjærs midtbane. Fernandes er en av de beste midtbanespillerne i Europa. Prislappen på €70m. er kun en formalitet for Man United, men mye penger for Sporting Lisboa.

Stjernespiller på vei – kan være løsningen for Manchester United!
Bruno Fernandes kan berge Solskjær Foto: Abola.pt

Sporting’s president Frederico Varandas and sporting director Hugo Viana are in talks with Manchester United over a deal that could see Bruno Fernandes move to Old Trafford this month, according to Record.

Goal.com

Bruno Fernandes har spilt 80 kamper for Sporting Lisboa og gjort hele 37 mål.

En spiller som har god teknikk, god fart, scorer mange mål fra sin midtbaneposisjon og kan være den sjefen Manchester United ikke har hatt på lang tid. Bruno Fernandes spiller fast på Portugal og ser ut til å kunne få en lysende karriere på Old Trafford.

Stjernespiller på vei – kan være løsningen for Manchester United!

25-åringen har også erfaring fra italiensk fotball med Novara, Udinese og Sampdoria med over 100 kamper totalt, men havnet i Sporting i 2016 og har ikke sett seg tilbake siden. Bruno Fernandes har et renommé for å være en hardhaus, ikke ulike gode gamle Roy Keane.

Ole Gunnar Solskjær må få orden på spillerstallen, hellst få fjernet Paul Pogba snarest mulig for å få arbeidsro og begynne å bygge sitt nye Manchester United – før det er for sent. Han har tross alt penger nok å handle for.

Overgagen til Fernandes, kan være avgjørende for at også Paul Pogba forsvinner.

Paul Pogba er et eksempel på en oppførsel ingen lag behøver. En fallende stjerne, med for høye lønnskrav, med er selvbilde som er ødeleggende for medspillere og laget som helhet. Frisyre og farge på støvlene er viktigere enn klubben – da har man feil fokus. En oppførsel du aldri vil finne hos Bruno Fernandes.

Nuno og Wolves

Som sjef for en av de største klubbene i verden, hviler det et enormt ansvar på skuldrene til nordmannen, å bli kvitt de spillerne som ikke har stått til hans krav og ønsker er utvilsomt veldig viktig.

Viktig for laget, for moralen og for å få arbeidsro midden spillergruppa som skal prestere i en hel haug med kamper i Europa League og Premier League samt FA-cupen, om Solskjær kan tukte Nuno og Wolves for aller første gang i omkampen.

Etter det stygge hjemmetapet for Manchester City nylig, har britiske journalister begynt å kvesse sablene, og den neste kampen mot Norwich, også den hjemme – må vinnes.

Derfor føler vi oss trygge på at Solskjær sitter trygt, Manchester United får endelig en mentor, en sjef og en stjernespiller langt bedre enn de som spiller på midtbanen – på dagens lag.

Skader på en rekke spillere tvinger Manchester United til å gjøre endringer, nye spillere må inn grunnet et stadig tøft kampprogram i vinter og utover våren i Europa League. Gode Scott McTominay har ikke blitt erstattet på midtbanen, og det merkes på resultatene.

Vargas12.com følger engelsk fotball i overgangsvinduet, sørg for at du får med deg siste nytt på overgangsmarkedet, ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Selvsagt er det alltid gratis.

Bruno Fernandes vil gjøre Premier League enda et hakk mer attraktivt.

Kilde: DailyMail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com