Philippe Coutinho (25) skal ha levert inn transfer request, som betyr at han ønsker å forlate klubben og heller spille for Barcelona. Det er starten på slutten for Liverpools beste spiller.

Lest? Manchester vinner Premier League! 

 

Philippe Coutinho er tapt for Liverpool, Foto: Goal.com/ Getty

Den brasilianske klassespilleren har blitt nektet å forlate sin arbeidsgiver, saken er fortsatt i det blå, men vi er rimelig sikre på at Coutinho er tapt for Liverpool nå. Det er sjeldent smart å tvinge en spiller til å bli værende – all den tid han har levert og gjort en god jobb, uten å være drittsekk.

Manager Jurgen Klopp har hele tiden vært klokkeklar på at ingen av hans beste spillere skal selges, ei heller Philippe Coutinho, som har vært linket til Barcelona fra det øyeblikket Neymar ble solgt til PSG for £222.000 mill.

Nå ser det ut til at saken har endret karakter fordi Coutinho har levert en søknad om å få dra.

30. januar 2013 ble brasilianeren kjøpt for 85 millioner kroner fra Inter. Han har sagt at elsker Liverpool og fansen, men nå får han en unik mulighet til å spille for et av de aller beste og kanskje den største klubben i verden. Liverpool kan ikke stå i mot dette presset.

De aller fleste spillerne som får dette tilbudet, takker åpenbart ja.

Klopp er tvunget til å selge. Et stort tap, og et spark i ballene på Liverpool-fans verden over – bare timer før Premier League-sesongen starter.

Så langt i dette overgangsvinduet har ikke Liverpool lykkes nevneverdig med å få inn forsterkninger. Forsvinner Coutinho slik vi tror, skal Klopp slite med å forsvare en plass blant topp fire og klubben viser til fansen at de ikke klarer å beholde sine beste menn. Et negativt signal som ingen rundt Anfield liker.

Andrew Robertson fra Hull og Mohamed Salah fra Roma er de eneste spillerne som er kommet inn. Fire spillere er allerede solgt eller gått på fri transfer.

Barcelona er større og bedre enn de fleste andre klubbene i Europa – også Liverpool.

Vi tar med at Zlatan er i samtaler med Manchester United om en ny kontrakt.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Student og dårlig råd? Les!

Student og dårlig råd? Les! Alle studenter har en ting felles, en anstrengt økonomi gjør at man blir en mester...

Manchester vinner Premier League

Vi tror ikke på Arsenal, vi tror ikke nok på Liverpool eller Tottenham, vi tror ikke nok på at Antonio...

Lukk