Stjernespiss forlater Wolves. Meksikaneren Raúl Jiménez har allerede signert for Fulham. En av klubbens beste spillere siden Steve Bull banket inn må på åtti- og nittitallet. Spissen ble kjøpt fra Benfica for €38m i 2019, men spissen har ikke vært seg selv etter at en grusom hodeskade var nær ved å koste spilleren livet i 2020.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Si Senor

Nå er eventyret over for Raúl Jiménez i Wolves.

En av få spillere som fikk sin egen sang av fansen etterhvert som han gjorde flere og flere mål for klubben. Fulham betalte £5,5m. for 32-åringen. For Wolves ble det med 57 mål på 166 kamper. En publikumsfavoritt og en klassespiss da han var frisk, utvilsomt. Og det er trist at han forlater Wolves – intet annet.

Problemet for Wolverhampton Wanderers er at manager Julen Lopetegui har latt et helt lag forlate klubben uten å lykkes med å få inn nye spillere.

Ja, det er fortsatt noen uker til seriestart og enda lenger til overgangsvinduet stenger 1. september. Men nye spillere skal etableres og manageren skal få laget til å fungere. Det er det ingen garantier for i en så krevende liga som Premier League.

Bare spor Bruno Lage. Lopeteguis forgjenger som fikk sparken i Wolves etter en elendig sesongstart forrige sesong.

Salg

Spillere som Ruben Neves, Joao Moutinho, Conor Coady og Nathan Collins er borte. Det samme er lynvingen Adama Traore. Ryktene sier at Mario Lemina er linket til Liverpool etter at kapteinen Jordan Henderson har reist til Saudi-Arabia.

Klubbens unge spiss Fábio Silva (21) som kostet £35m. da han ble kjøpt i 2020, ønsker seg garantier for spilletid eller en ny klubb. Det er store sjanser for at portugiseren forlater Wolves før vinduet stenger, i så fall står ulvene kun med én enslig spiss i troppen. Langtidsskadde Sasa Kalajdzic som er snart friskmeldt.

Videre er Chiquinho og Ki-Jana Hoever gått på lån til Stoke. Ryan Giles har gått til Luton. Diego Costa og Luke Matheson er frigitt. Og Dion Sanderson er solgt til Birmingham. Det bare raser ut spillere fra Wolves-stallen.

Eneste spiller inn så langt er Matt Doherty, en spiller som har vært i klubben i mer enn ti år tidligere. Iren på 31 år kom gratis etter å ha blitt fristilt fra Atletico Madrid.

Fansen skriker på signeringer som lar vente på seg. Det mer enn haster å få inn nye spillere til seriestart.

Stjernespiss forlater Wolves

Bildet er tatt av jorono fra Pixabay

Julen Lopetegui

Ryktene vil ha det til at Julen Lopetegui ikke er fornøyd med tingens tilstand på Molineux Stadium.

Spanjolen gjorde det klart etter sesongslutt, da han berget klubben fra nedrykk etter å ha ligget helt sist i Premier League, da han tok over før jul i fjor. At han kun ble værende i klubben om han fikk garantier fra Fosun, de kinesiske eierne, at han fikk midler å handle for.

Alt tyder på at de midlene ikke er så ruvende som den meritterte trenere hadde sett for seg.

Totalt er det hentet inn £87m. etter salget av Neves, Collins, Giles, Coady, Sanderson og Jiménez. Stjernespiss forlater Wolves, fansen er ikke happy over nyheten om at Raúl har signert for Fulham.

Svært strenge regler fra UEFA, som handler om Financial Fair Play, gjør at det skal være likhet ved kjøp og salg av spillere. Ingen klubber kan kjøpe hvem de vil til hvilken pris som helst, uten å selge spillere. Altså, klubbene kan ikke bruke mer penger enn de tjener. I jakten på sportslig suksess. Ei heller Julen Lopetegui i Wolves.

Julen Lopetegui er storfavoritt hos bookmakerne til å være den første manageren som får sparken i Premier League kommende sesong. Forrige sesongen fikk 10 managere sparken i verdens beste liga.

Ryktebørsen

På ryktebørsen florerer det alltid spillere som linkes til alle klubben i Premier League. Selvsagt også til Wolves.

James McAtee i Manchester City er linket til Wolves, men Pep har sagt nei til utlån av spilleren.

Også årets spiller i Bristol City, forrige sesong, Alex Scott er linket til Wolves. Her har ulvene fått to bud på £20m. og £22m. avslått. Det er ventet at klubben kommer med et ytterligere bud og at Lopetegui får sitt første kjøp.

En brasiliansk midtbanespiller ved kunstnernavnet André, skal være aktuell for Wolves. Han spiller for Fluminese FC.

Alt tyder på at tiden der Wolves kjøper spillere for + £40m og der omkring er over for godt, dessverre.

Kylian Mbappe er klar for Saudi-Arabia klubben Al Hilal, som Ruben Neves gikk til, for £259m ifølge SkySports.

Vargas

Pin It on Pinterest